Friday, July 13, 2012

Malam Terakhir Bersama

5:18 PM No Comments



Assalamualaikum... Wah.. malam terakhir ? sebenarnya habis saja paper pertama dan terakhir tu kami semua buat parti ! haha.. semua kena bawa makanan masing-masing .. Ye lah.. malam tu ja nak jumpa ramai2x , lepas ni semua bawa haluan masing-masing. ada yang nak sambung master , keja , kawen.. dan sebagainya. Susah dah nak jumpa..malam tu jugak  semua buat drama, maaf bermaafan kesilapan selama 3 tahun bersama. Tapi best la malam tu, sedih pon ada nak berpisah dengan kawan-kawan, setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan ? Apa2x.. pon semoga suksess kepada semua kawan-kawan dah berjaya nanti ingatlah kawan-kawan yer.. hehe. Thanks kepada semua yang masak sangat sedap .. hehee :) Jumpa lagi semua... 





3 Tahun memori tercipta :)




Bakar jangan tak bakar ! aidel & Zul 




Model air ! hehe




Peace ! with azie,anis,dayah & liza




Ayam percik ! buatan fadil ..




Angah dengan muka CUTEnya hehe..




3 dara.. azie,anis & Min




Misfarah ishak bersama pensyarah kesayangan kami .. cik yana & cik Intan





Dari Kiri, Zul,Kak ita,angah,aini,cik intan,farah,safiah,cik yana,
 yunus(aku),ain, aidel & Max..malam terakhir :(





Safiah,farah,aku dan ain.. masih makan .. haha




Erah,anisah,sasa,fas... frenz 4eva...




Max curang ! bersama anis & azie




Yang nampak.. zul,fadil,john,farah,erah,ida,anisah,sasa,fas,mimi..






Menu malam terakhir..




Lala,jue & dibah. bakar ayam ka ? 




Manusia pintu.. zul,aku,jue,mimi,sha,aishah & rose




Tak habis lagi, posing.. fadil,aidel & safwan




Eh.. dok tgk farah buat pa ?




Max bergosip bersama kak zati..




Pembakar setia.. sedap ikan tu ..




Angah ! :)




Aku pegang udang.. boleh pegang ja.. makan tak boleh





Mimi,sasa,dayah,farah,aku & aidel




Photoshoot.. hehe




Jangan buat terkejut sangat la..




Nice shoot.. By sha..



Sudah habis, entri "Malam terakhir" semoga malam ni menjadi sejarah kita bersama, setelah 3 tahun bersama.. :'(.. All the best untuk semua sahabat.. semoga kita berjumpa lagi ! Credit to Angah.. sudi meminjamkan kamera dia.. untuk di simpan segala memori menjadi kenangan terindah ! :) Di harap segala kesilapan di maafkan sepanjang 3 tahun kita bersama.. Assalamualaikum sahabat KIM6A,6B & 6C...




Read More...


Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs, Sungai Sedim

4:43 PM No Comments




Assalamulaikum semua.. sihat semua ? kali ni nak cerita sikit pengalaman di Sedim.. rumah aku dengan sedim tak lah jauh sangat.. Kali ni Kelab Blibs bersama ajk lama dan baru telah berkhemah selama 3 hari 2 malam di Sedim bersama -sama dengan 2 orang pensyarah yang tersayang En.Azam dan Cik. Noryana... Perkhemahan selama 3 hari di gunakan sebaik-baiknya dengan pelbagai aktiviti yang menarik, tapi aku cuma berada di sedim 2 hari 1 malam ja.. hehe.. So, tak dapat la join semua aktiviti.. Antara aktiviti menarik yang di adakan ialah, water rafting, water tubing, jungle tracking, bola api, explorace, dan macam-macam lagi.. aku tak ingat sebab tak join hehee.. apa-apa pon bermalan di dalam hutan adalah satu pengalaman baru bagi aku..Keseluruhanya, pengisian program ini adalah menarik sebab semua outdoor aktiviti. kalau di beri peluang aku nak buat water rafting lagi ! Best .. Ok lah .. sampai disini saja.. Credit to En azam & Anoi, kerana menjadi photographer setia.. Hasilnya 1000 keping gambar dalam 3 hari.. tapi memang la aku tak mampu nak upload 1000 keping kan ? hehe.. Jom tegok sekitar gambar sekitar Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs yang bertempat di Sungai Sedim... 




Tiba di sedim.. macam orang pelarian dah .. :p




Yeay ! Jom water rafting ! 




Water tubing, wait for us 




Hari terakhir ..




Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs, UiTM Kedah




Sampai.. Wajah excited.. ! 




Merbok band ? 




Perkhemahan , Rapid Fire ! 




Menunggu makanan.. muka kebulur dah nie.. haha..




Dari kiri, erah.. mcm terpaksa ja, Mira,farah,sasa & dibah




Angah muka terlalu lapar  bersama nabilah..




Tengok pa 2 ? hehe




Wah.. nice picture..



Sedih ja muka :(




Baris ! sedia




Kumpulan max ! bersama wan,darina




K-POP ? with parok,erah,aidel




Jangan nangis.. Zul group..




Anoi ! .. dibah terbang ka ?




Star Brust ! aku punya group, sara,angah,




eh ! jangan menari !




Star ! 



Mereka terbang ! 




Apa hangpa buat ni ?




Eh.. nak buru sapa ?



Sasa & Farah ! sempat pose hangat lagi ! 




We are ready ! 




EH.. masuk air.. di mana aku ? hehe




Wow ! best !!! 




eh.. main undur2x plak.. 




eh.. sempat brek lagi ! 




Anoi in the house ! 




Star brust ! meletop !




Eh.. nak p mana ni ?




BBQ.. night !




Bola api ! dasyat kaki depa ni..




Serbu !!! 




habis.. aku pon tak taw depa wat pa ni.. 



Kalau di beri peluang memang aku nak join lagi aktiviti macam ni, mmg tak bosan.. JUMPA lagi ! :) 




Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger