Friday, January 11, 2013

Approved !

10:33 PM No Comments





Assalamualaikum semua ! sihat ? malam ini dengan baiknya aku telah meng'approve'kan, lebih 100 friends request... bukan aku tak nak approve sebelum nie, tapi aku tak kenal, tapi malam aku approved ja, apa2x pon thanks kepada sesiapa yang  add aku :) 



Read More...


Itu aku !

10:23 PM 2 comments



Assalamualaikum, dah lama sebenarnya tak bergambar .. dulu banyak sebab join aktiviti di U, tapi sekarang tak da apa untuk di gambarkan,. haha .. betul ke ayat ni ? pon boleh.. ada aklu kesah ? so, untuk memadamkan kerinduan bergambar... aku telah mengambil tindakan sewajarnya.. dengan bergambar di webcam.. sekurangnya. aku ada gambar terkini.. hahaa.. apa2x pon selamat berhujung minggu ! yezzaa !! 


" Aku memang comel :P "


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger