Saturday, May 11, 2013

Puasa di Bulan Rejab

1:04 AM No Comments






Assalamualaikum, selamat Datang Bulan rejab, kepada yang nak ganti puasa atau nak tingkatkan amalan bulan ini adalah bulan terbaik. Bulan rejab ialah bulan allah. Bulan Rejab adalah bulan istimewa kerana pada bulan ini berlaku peristiwa isra' dan Mikraj Nabi Muhammad. Mari kita berpuasa esok ! Satu Rejab, Barangsiapa yang berpuasa sehari pada bulan rejab maka seperti berpuasa Setahun. Selamat Berpuasa, Salam Rejab :) . 



Read More...


Dinner di Putrajaya Shangri-La Hotel , Malaysia 2013

12:56 AM 1 comments






Assalamualikum, wah gembira sungguh, sehari bersama staff guardian, di Putrajaya, Tahun lepas ada heat target, so, dapat la duit, dengan duit itu kami pergi dinner ke hotel shering-la, Putrajaya. Sebelum itu kami naik cruise pusing Putrajaya, memang cantik pemandangan di waktu malam.. Beratus gambar kami snap, haha.. Bukan senang nak keluar sama2x.. mcm tue... hehe.. and then kami Pergi ke hotel Shering-la, untuk dinner, makanan boleh tahan , harga ? memang tak payah cakap, rm135 ! satu kepala..hehe.. tak pa lah, bukan selalu hehee... Apa pon gembira sangat hari tu, Terima Kasih semua ! (sebenarnya entri ini dah lama aku nak update tapi tunggu gambar, alih-alih tak dapat lagi so update je la.. so tak de gambar.. ) 


Read More...


Doa Bulan Rejab

12:40 AM No Comments



Assalmualaikum, selamat menghadapi bulan Rejab, Esok merupakan 1 Bulan rejab, mari kita sama-sama amalkan doa ini :) 



Terima Kasih kawan-kawan  yang mengingatkan :) 



Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger