Saturday, December 31, 2011

888

8:00 PM 3 comments









888



Assalamualaikum.... yess.. 888 cantik x no. 2 ? haha.. klu org cina dia ckp "ong"  hahhaa.... sebenarnya.. saja ja nak wat entry ringkas ni.. sblm masuk 2012..... aku dah capai follower yg ke 888... bngka angka jadi ukuran.. tapi keunikannya 888.... so sebelum no ni bertukar ke  889... so aku sniping tool cepat2x  td.. hahaa...lepas ni klu 8888 aku wat lg la entry... tp leh sampai ka ? hahaha.. x mungkin la kan.. blog kerdil n skema ni nak capai angka tu... hahhaaa....so... itu saja hehee....




Tu dia... follower ke 888, Awie Omar




Jumpa lagi di tahun hadapan ! 




Read More...


Twitter

7:25 PM No Comments











Assalamualaikum... wah 2012 hampir dekat dgn kita.... twitter ? aku just nak ckp yg aku dah active twitter,,, bnyk gosip betul kat twitter nie.. hahaaa... tapi satu bnda ni wat aku tertarik... tiba2x dr.fazley add aku,...hahaa.... x taw la.. dia tertekan button follow tu.. sengaja atau x... hahaha... apa2x pon tq doktor fazley... heheee.... OK.. jom solat maghrib ! 



Ni buktinya : 



Ha tu... nampak x ? haha




Thanks doktor fazley ! :)



OK... Sekian...



Read More...


Happy New Year 2012 !

5:45 PM 2 comments










Assalamualaikum.. 


Just want to wish.. 

Happy new year 2012 ! 


Hope this year will better than last year.. 


Hope our dream will come true...


Bye2x 2011, 


Welcome 2012 !!!!.................
































HAPPY NEW YEAR !

201



Read More...


Mawi Bolot Dua Anugerah Di Konsert Akhir Reunion AF

2:45 PM 2 comments







Tahniah mawi !




Assalamualaikum... wah dah lama kan x dgr cita sal Mawi ni ? tapi aku da terbaca bnda ni mawi menang 2 anugerah ? ni anugerah diaAnugerah Balada Lelaki dan Anugerah Duet dengan pasangan duet Lagu Jiwa Lagu Cinta "   Tahniah.. aku peminat mawi selamanya.. hahahaa...







Konsert Reunion Af






Mawi... Selamanya... 




 Maklumat lanjut ? 



Selamat Membaca !


Read More...


Osbon Dinobatkan Juara Maharaja Lawak Mega 2011

12:03 PM 3 comments









Assalamualaikum... wah tahniah wat OSBON... mmg terbaik persembahan dan lawak mereka..... bagi aku BOBOI juga terbaik... tapi adat pertandingan klu ada yg menag mesti ada  yg kalah kan? untuk syok... mmg x syok mlm 2... saehu... biasa2x aja... hehee.... Harap osbon akan terus cemerlang dlm dunia komedi ini.... heheee.... tahniah sekali lagi... 


nak tengok video mereka ? KLIK SINI



Boboi jugak terbaik....




Boboi !




Memang layak menang ! 





Bye2x ... maharaja lawak mega !







Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger