Saturday, March 10, 2012

Segmen : Blog Reviewing By Haruno Hana

2:19 PM 3 comments








Assalamualaikum .. semua.. Join segmen lagi ? hehe. Memang sekarang mood nak join segmen , dalam masa yang sama boleh tengok blog orang lain, kali ini saya join segmen , blog reviewing by haruno hana. Dah seratus lebih peserta dalam segmen ni, harap2x adek manis ni dapat la review blog abg hensem lagi kacak ni... 



3 Orang di tag :- 



Nak Sertai ? Tekan Sini

:)


Read More...


CONTEST SEO : CINTA KOTAK FBOX

10:39 AM 2 comments







Assalamualaikum , join contest lagi sementara tak busy, kali join contest seo : cinta kotak fbox... Join suka2x ja, kalau ada rezeki boleh la dapat tempat pertama.. :). Baiklah apa itu SEO ? (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) ...SEO ini berguna untuk memastikan entri yang kita tulis itu berada di muka hadapan  bila   orang search. So, dalam masa yang sama dapat meningkatkan trafik , walaupun kita tak promote dekat group blogger. Contohnya, entri kita tajuk " Khairul fahmi che mat " kalau kita pandai main SEO .. entri kita pasti akan berada di atas. Itu saja penerangan ringkas mengenai SEO. Harap para pembaca boleh faham. Kalau tak faham tanya saya yer, Jangan malu, jangan segan, Malu bertanya sesat jalan... ;) SEO : CINTA KOTAK FBOX ini memang satu contest yang unik bagi pendapat aku, Jom ramai - ramai join, Kalah menang adat pertandingan, rezeki masing - masing. 


5 Orang yang di tag : - 



Nak Join ? KLIK SINI




Read More...


Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

2:07 AM 6 comments







Assalamualaikum semua ... Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA sila KLIK SINI

Aku blogger yang berasal dari Negeri KEDAH DARUL AMAN.. :)

 5 Orang yang di Tag :- 



SEKIAN ....




Read More...


Di Follow " Otai Blogger "

12:57 AM 2 comments







Assalamualaikum semua... agak terkejut bila otai blogger Ben Ashaari follow blog aku, ni semua gara - gara aku join segmen dia Ben ashaari dan rakan blogger. Apa - apa pon terima kasih Abg ben, sebenarnya dah lama nak tggu ben ashaari follow, akhirnya di follow jugak.... Apa - apa pon terus membaca di  blog aku k ! Assallamualaikum ......



Terima Kasih Abg Ben... :)



Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger