Friday, June 14, 2013

Kelebihan Bulan Sya'ban dan Malam Nifsu Sya'ban (2013)

9:43 AM 1 comments







Assalamualaikum, alhamdulillah sekarang kita sudah pun berada dalam bulan Sya'ban, tidak berapa hari saja lagi kita akan  bertemu dengan Ramadan, Insyallah.. Di dalam bulan Sya'ban ini Nabi ada menyebut dua kelebihannya, iaitu Bulan yang di sunatkan beramal terutamanya Puasa kerana bulan yang mana manusia biasa lalai dalam Bulan ini. Selain itu, Bulan Sya'ban juga ialah Bulan di angkat Amalan kepada Allah S.w.t. Oleh itu, mari sama-sama kita berpesan-pesan kepada saudara seislam kita, banyakan Ibadat dan Amal dalam bulan ini. Maklumat Lanjut mengenai Kelebihan Bulan Sya'ban Boleh ke UTUSAN KINI



Read More...


Thursday, June 13, 2013

Johan As’ari Bakal Bertunang hujung tahun ini ! (2013)

12:13 AM No Comments



Assallamualaikum semua ! wah tahniah ! johan  si botak ! hehe.. JIKA  apa yang di khabarkan adalah benar... bahagia dunia akhirat.. :) 





Read More...


Friday, June 7, 2013

Allah Is Watching You !

5:53 PM No Comments



Assallamualaikum semua... BEWARE ! Allah Is Watching You ! 



Read More...


Hukum Memakai Minyak Wangi Beralkohol

5:42 PM No Comments




Assalamualaikum, hukum memakai minyak wangi beralkohol ? ... Jawapanya,   Harus dan sah solat... Lega skit dengar.. info lanjut di sini






Read More...


AERIL ZAFREL tak buat adegan Seks !

4:53 PM 1 comments



Assalamaualaikum, first of all tahniah aeril kerana menjadi pendatang baru dalam filem Hollywood... apa pon aeril tak buat adegn seks.. gosip di mana-mana... Sumber : Urtv...




Read More...


Amar Baharin digoda GAY

4:37 PM 1 comments



Assalamualaikum, ini sumber dari Urtv, setelah bertubuh sasa amar Baharin sering di goda gay.. Betul atau tak tanya Urtv... :) 


Amar Baharin 




Sumber : URTV

Read More...


Amar Asyraf Dan Arna Salleh Selamat Dinikahkan

3:45 PM No Comments




Assalamualaikum tahniah ! buat Amar dan Arna .. Aku bila lagi ? moga di pertemukan jodoh amin.. 




Read More...


Thursday, June 6, 2013

How to get a Six Pack ?

12:22 AM 5 comments




Assalamualaikum, hi everyone.. now i would like to show you, how fast you can get your six packs ... it very easy way, no need high cos, exercise and so on... let me show now ! 


NOW ! your body 



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

AFTER a Seconds 

SURPRISE ! 




HEHE.. :p 

Now you will get your dream body, i m sure after this all women in the world .. crazy when look at you ! dont forget to try this ! it awesome ! simple, save cos... and gorgeous ... to get a real six pack please visit this website.. Six Pack

Do you believe me ? 




Read More...


Wednesday, June 5, 2013

Everyone make Mistakes in Life

11:13 AM No Comments



Assalamualaikum, hi everyone !  nice  quote to share.. hope it will be some  beneficial to all of you .. Keep reading... 




Read More...


ALLAH Knows

10:51 AM No Comments



Assalamualaikum, Selamat Hari RABU ! Sedikit perkongsian Untuk semua :) 




Read More...


Tuesday, June 4, 2013

VERSUS tv9 Musim 2 (2013) melabuhkan tirai

10:43 AM No Comments






Assalamualaikum, VERSUS dah berakhir ? sebenarnya aku memang tak tengk pon, tapi dah orang rumah selalu tengok aku tengok first time best jugak.. dan mula suka dengan kumpulan Manifesto.. best la.. kreatif.. band lain pon ok... dan finally , battle terakhir.. memang agak manifesto.. akan menang... then they get for it ! Tahniah ! ... semoga industri muzik terus berkembang selepas ini   kepada band lain, kyoto protocol, ock, kristal, estranged.. semua terbaik .. keep it up ! 




Jumpa lagi di Versus 3 ! ade ker ? :) 


Read More...


J.U.N.E. 2013

10:19 AM No Comments






Assallamualaikum semua, Sekarang dah bulan June ? Cepat betul masa berlalu, blog aku pon semakin berhabuk, bz kerja .. sampai tak update.. ada apa dalam bulan June ? hehe.. Nothing special... Kita pun sekarang berada di hujung bulan Rejab, Insyallah kita akan berjumpa Syabaan tidak lama lagi.. Yang belum ganti puasa tu, cepat-cepatlah yer...nanti tak sempat pula... Apa pon semoga bulan june ini akan membawa perubahan setapak ke hadapan.. :) .GO for it ! 


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger