Thursday, July 28, 2011

Membaham Setiap lawannya

5:52 PM No Comments






Assalamualaikum... sebenarnya aku tertarik dengan poster ni nice.... cantik sekali...

" Harimau malaya akan membaham setiap lawannya " 


* SEMOGA BERJAYA HARIMAU MALAYA *

Read More...


Debaran menanti

5:41 PM No Comments




Assalamualaikum... tadi aku dengar lagu ni kat fb kawan aku ., apabila aku dgr , ternyata ianya best... tu yg nak share kat semua org... ok selamat mndengar..... waktu hmpr dekat ke 8.45 malam.... semoga malaysia berjaya malam ini.,...... Go Malaysia !




Read More...


Malam ini

2:41 PM No Comments








Segalanya akan terjawab malam ini.. Mari lah beramai2x kita menyokong skuad harimau malaya kita. Di harap mereka  dapat memberikan permainan yang terbaik.. dan tidak mengecewakan rakyat malaysia.. semoga berjaya ...
































Malaysia Vs Singapura
Kelayakan Piala dunia 2014 , Brazil
28 Julai 
Stadium Bukit  Jalil
8.45 Malam

Semoga berjaya ! Malaysia Boleh !


Read More...


Taubat Seorang Hamba

12:21 PM No Comments



Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,
Oh Tuhan Maha Kuasa,
Terima taubat hamba berdosa...


Ku akui kelemahan diri,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x.....
Taubatku ini.....


Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan.


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x...
Taubatku ini...

Di hamparan ini ku meminta moga taubatku diterima...


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x....
Taubatku ini...


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x..
Taubatku ini...






Read More...


Taubat Seorang Hamba

12:21 PM No Comments



Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,
Oh Tuhan Maha Kuasa,
Terima taubat hamba berdosa...


Ku akui kelemahan diri,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x.....
Taubatku ini.....


Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan.


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x...
Taubatku ini...

Di hamparan ini ku meminta moga taubatku diterima...


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x....
Taubatku ini...


Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x..
Taubatku ini...






Read More...


Pemergianmu - Inteam

11:25 AM No Comments



Setiap yang hidup pasti akan mati ,
Dari allah kita datang kepada allah kita kembali ,

Al - fatihah....


Read More...


Janji mesti di kotakan

11:12 AM No Comments






Assalamualaikum semua !... kali ini entry aku bersempena dgn friends aku yg ke 200... seperti aku janjikan siapa yang jadi follower aku yang ke - 200 aku akan wat entry khas unutk dia .... dia sebenarnya kawan aku sendiri mmg tak di sangkakan kawan aku sendiri yang jadi follower yg ke 200, apa2x pon terima kasih kerana sudi follow... dia adalah Syed , di kesempatan ini aku ingin ucapkan terima kasih kepada semua follower aku..... Harap kita akan berjumpa lagi di entry yang akan datang.... Terima kasih semua.....




                                  Ni blog sahabat aku tu : 




                                         Syed Shahrizal

                                          Follow la dia,..

     Thanks all.... because be my follower... keep it  touch ok !



Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger