Sunday, January 1, 2012

Safee Sali Penyerang Terbaik Asia ?

6:53 PM 2 comments








Tahniah Safee Sali !





Assalamualaikum.. wah ... tiba2x terbaca artikel ni... Saffee sali tersenarai sebagai Penyerang terbaik asia !... tahniah la.... Berbangga  jadi warga negara Malaysia.. di harap dgn berita ini dpt menaikan smngt skuad junior unutk terus bersaing mnjadi yg terbaik.. diantara yg terbaik...  Tahniah ! Safee sali....



Buktinya ? Klik Sini

OK... Jumpa lagi !
Read More...


Info Liga Bola Sepak Malaysia 2012

4:22 PM 1 comments












Assalamualaikum.. aku just nak share info Bola sepak Malaysia 2012, Jadual dan Sebagainya ... 

Sila lihat !


Piala FA: 
- Pusingan Pertama : 18 Feb 2012
- Pusingan Kedua : 10 Mac 2012
- Suku Akhir (Pertama) : 24 Mac 2012
- Suku Akhir (Kedua) : 27 Mac 2012
- Separuh Akhir (Pertama) : 21 April 2012
- Separuh Akhir (Kedua) : 1 Mei 2012
- Perlawanan Akhir : 19 Mei 2012


Liga Super 2012 : 10 Januari – 14 Julai 2012
Liga Premier 2012 : 9 Januari – 13 Julai 2012
Piala Malaysia 2012 : 25 Ogos – 3 November 2012
Liga Super 2012 : 
- Juara : RM 750 ribu
- Naib Juara : RM 450 ribu
- Ketiga : RM 300 ribu


Liga Premier 2012 : 
- Juara : RM 300 ribu
- Naib Juara : RM 150 ribu
- Ketiga : RM 75 ribu


Perlawanan Piala Sumbangsih (Piala Sultan Haji Ahmad Shah) :
Kelantan lwn N.Sembilan – 7 Januari 2012 – Stadium Sultan Muhammad ke-IV – 8.45 mlm

(Perlawanan Sumbangsih merebut Piala Sultan Ahmad Shah bakal memecah satu tradisinya yang sekian lama apabila tidak lagi dijadikan perlawanan sulung yang menghasilkan mata Liga Super musim 2012 bagi kedua-dua pasukan terpilih yang merebutnya)



Read More...


Dato Siti Nurhaliza di Sahkan hamil ?

11:58 AM 10 comments










Assalamualaikum... weeeeeeeeeeee.... tiba2x dgr cita dari penyanyi no 1 negara dato ct, wah katanya dia dah hamil ? betul ka ? aku baca bnda kat gosip artis malaysia... hehe. klu betul tahniah la dato ct.... smga dpt anak yg comel2x hehehee....more detail boleh Klik Sini....

Read More...


Gambar MyKad Baru : Gantian MyKad Baru 2012 Bermula Selasa Ini 3.1.2012

1:49 AM No Comments





gambar mykad baru 2012



MyKad Baru...




Assalamualaikum... wah... MyKad   baru... nmpk lebih canggih !... hehee... Last tkr my kad masa umur 21.... hehee... x pa la... tukar lg la jwbnya... tp free ka ?? hmmm.. tp da yg ckp x wajib pon... hahaa.. pki yg lama ja la kan ?? hehee... Jom tukar ramai2x... :)





Read More...


Mentor 6 – Lokasi Ujibakat Mentor 6

1:41 AM 3 comments








Assalamualaikum... wah mentor 6.. kembali .. Jom p uji bakat..hahha... sapa2x yg berbakat la.... x sabar nak tgk Mentor faizal tahir dengan protegenya...




Barisan mentor yg  akan menghangatkan Mentor 6 !


Untuk Maklumat lanjut : 




Mentor ! 

" Tunjuk Ajar Ku Sifu ! "

Read More...


Khairul Fahmi Che Mat @ Glam Edisi Jan/Feb 2012

1:25 AM No Comments













Assalamualaikum... pembuka tirai 2012.. dengan cita apek.... hehe.. wah dia dah menghiasi majalah glam.. mcm artis la plak.. pa2x pon tahniah kepada Khairul Fahmi Che Mat.... Seksi kot.. gmbr dia dalam majalah nie.. hahaa.. pa2x pon di harap 2012 ni ... Pasukan malaysia akan terus bersinar dan berada di kelompok yg terbaik dalam arena bola sepak.... Semoga apek , lebih tangkas menepis , bola2x yg di sasarkan ke pintu gol.. ! Majulah Sukan Untuk Negara ! 








Jumpa lagi !



Read More...


Welcome 2012 !

1:07 AM No Comments












Assallamualaikum... first entry for 2012...





----♥-/▒▒/---/▒▒/--♥-/▒\---------♥-/▒▒▒▒\-----♥-/▒▒▒▒\---♥-\▒▒----/▒▒/
---♥-/▒▒▒▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒\------♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/-♥-\▒▒-/▒▒/
--♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒-▒▒\----♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/----♥-\▒▒▒/
-♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒▒▒▒▒\--♥-/▒▒▒▒▒/---♥-/▒▒▒▒▒/--------♥-/▒▒/
♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒/----\▒▒\♥-/▒▒/---------♥-/▒▒/-------------♥-/▒▒/





----♥-/▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/♥-\▒▒\------------/▒▒/
---♥-/▒▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/------♥-\▒▒\--/▒\----/▒▒/
--♥-/▒▒/\▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-----♥-\▒▒\/▒▒\-/▒▒/
-♥-/▒▒/---\▒▒/-♥-/▒▒/-----------♥-\▒▒▒/-\▒▒▒/
♥-/▒▒/-----\▒/-♥-/▒▒▒▒/---------♥-\▒▒/---\▒▒/
-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫




----♥-\▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/--♥-/▒\------------♥-/▒▒▒▒\
-----♥-\▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒\---------♥-/▒▒----\▒▒
------♥-\▒▒\/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒--▒▒\-----♥-/▒▒---/▒▒/
--------♥-\▒▒▒/--♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒▒▒▒\---♥-/▒▒▒▒▒/
---------♥-/▒▒/--♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒/-----\▒▒\♥-/▒▒/----\▒▒\






That alls ! 



Smile !


:)





Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger