Tuesday, January 15, 2013

I-CITY, Shah Alam !

1:17 AM 1 comments






Assalamualaikum, semua chat ? wah , akhirnya sampai jugak aku jejakan kaki di I-city, ni.. memang nak pergi dari dlu tapi tak berkesempatan.. tapi malam sabtu hari tu, kakak aku n abg ipar ajak.. apa lagi on ja.. memang gila la.. lampu kat ict nie, berapa voltan da,,. dia guna nak nyalakan semua lampu-lampu tue. Apa2x pon mmg best la, kat situ... hehe, macam2x ada... jom nanti kita pergi lagi ! Thanks kak ida dan Abg dauf, nanti ajak lagi ok ! Jom saksikan warna-warni lampu di I-city ! layan ! :) 







Awesome Light !


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger