Saturday, September 8, 2012

Pensyarah Fakulti Pengurusan Maklumat (FPM) 2012 , UiTM , Merbok, Kedah

8:07 PM 2 comments





UiTM Kedah Di Hatiku :) 


Assalamualaikum.. Anda kenal pensyarah anda ? itu saya tak taw la.. tapi saya kenal pensyarah saya.. Rindu dekat pensyarah yang bertungkus lumus mengajar kami, mencurah bakti kepada kami.. Pensyarah FPM ! Anda terbaik ! Terima Kasih atas kesudian mengajar saya selama 3 Tahun saya berada di UiTM, Merbok.. Jom lihat wajah ceria para pensyarah FPM ..  gambar di curi dari Facebook FPM. 



Segak bergaya para pensyarah FPM





Jasa dan Pengorbananmu Sentiasa di ingati ...

 Terima Kasih ! 


Read More...


Kesilapan Lelaki semasa menutup Aurat

7:59 PM 4 comments



Assalamualaikum... Kali nak memperingatkan kawan-kawan dan diri sendiri tentang kesilapan kita semasa menutup aurat , sama ada kita sedar atau tak.. terutamanya kaum lelaki.. first sekali memakai baju yang singkat , second memakai seluar yang pendek... ramai yang tidak mengambil berat tentang hal ini.. Jangan nampak aurat wanita ja.. aurat lelaki jugak ramai yang tidak mengambil berat. Renung-renungkan dan Selamat Beramal ! 





Read More...


Awesome !

5:48 PM No Comments




Assalamualaikum... Dalam berfacebook.. aku terjumpa member post gmbr ni.. apa yang boleh di katakan ialah Kreatif sangat ! Awesome ! 


Read More...


IFTAR Bersama Staf Politeknik

5:15 PM No Comments




Assalamualaikum... ini cerita , cerita lama... Berlaku pada bulan ramadhan yang lepas Majlis berbuka puasa bersama staf perpustakaan politeknik.. Sedap makanan kat situ.. hehe... Nanti ajak la kami p lagi ! hehe... Kisah lama so, tak tau nak tulis apa.. Jom tengok gambar ja la.. hehe :) 




Get ready nak makan ! Aku, Nisa, Azie, adek kak fishah, kak fishah, & Shud 




Antara menunya...




Menunggu waktu berbuka :) Antara Staf perpustakaan Politeknik





Che Mat bersama keluarganya.. 





Ikan Siakap 3 Rasa :) 




Tomyam Campur ! 




Daging masak merah :) 




Keluarga kak Miah 




Senget in The House ! 




Staf Perpustakaan Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah 






OK.. habis sudah... Sampai di sini saja.. TQ kepada yazid, photographer ... 


Read More...


Be the best for the right person

2:56 PM No Comments



Assalamualaikum.. everybody ! You don't need to be better than  others. Just be the best for the right person !




I'm The BEST ! 



Read More...


8 Adab Belajar

2:49 PM No Comments



Assalamualaikum.. semua Jom belajar adab belajar... Tahu ? Tak tahu jom baca kat bawah nie : -




Selamat Belajar ! :) 


Read More...


Ramadhan " Reunion" 2012

12:11 PM No Comments




Assalamulaikum semua... kali ni nak cita pasal.. reunion pada bulan ramadhan... plan last minit ja... berjaya mengumpulkan lebih kurang 20 orang, hehe .. :) alhamdulillah jadi jugak, jmpa balik kawan-kawan sekolah form 5, 2006, sekarang 2012 , lama jugak kan ? tapi tak sempat nak chit-chat banyak2x kerana kekangan masa, apa yang penting, semua tak kawen lagi hahaa... nanti kita wat reunion yang proper skit.. hahaa.. ok ! Jumpa lagi ..,. hehehe..klu yang nak kawen tu, jangan buat senyap ja.. jemput2x la.. :) Jom layan gambar.. tak larat nak tulis panjang2x ... hehee... 



Kawan2x.. form 5, 2006



Jat makan ja keja, aida diet.. :)




Gadis melayu terakhir :)  Bersama che na, ati, ani, nadia, fiza, khairun, & aida




Merah sedondon... hahaa...




Dah habis makan, baru tangkap gambar...




Dari  kiri, wan, ashraf, adip & faizal


Ok.. Sampai di sini saja.. Minta maaf la.. untuk segala kekurangan untuk reunion kali ni :) 



Read More...


[MTV] Stacy - Pelangi Senja | Lirik Pelangi Senja

11:55 AM No Comments



Assalamualaikum semua... Wah.. lagu ni memang best ! .. aku suka sangat.. hehee... lirik menyentuh kalbu.. haha. Jom layan ! 






Read More...


ANAS Mentor 6 - Hanya Dirimu | Lirik Hanya Dirimu

11:24 AM No Comments




Assalamualaikum semua.. tadi cari la mana taw ada single terbaru dari Anas mentor 6 nie, sebab aku suka lagu nie.. hehe... tapi yang ada masa final tue... nak yang record tak sabar menati hahaha.. layan ! lagu ni best ... :)


Anas & Faizal Tahir


HANYA DIRIMU LIRIK - ANAS MENTOR 6

HANYA DIRIMU
MAMPU MEMBUAT AKU
MEMANDANGMU TERPAKU
HINGGA TERKATA KELU

HANYA DIRIMU
DIFIKIRAN SELALU
TIADA KATA YANGKU TAHU
YANG PERNAH MAMPU
MENGGAMBARKANMU


HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU
BIAR AKU MENCINTAIMU
HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU
BIAR AKU MENJAGA DIRIMU

BIAR SELALU
BERIKU BERSAMAMU
TIAP SAAT DAN WAKTU
MENGHARUNGI SEMUA

BIAR SELALU
DAPATKU MELIHATMU
BIAR SAJA SEMUA BERLALU
TINGGAL KAU DAN AKU UNTUK SELAMANYA

HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU
BIAR AKU MENCINTAIMU
HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU
BIAR AKU MENJADI MILIKMU

TANPAMU KU TAK AKAN MAMPU
MENGHARUNGI HARI
TANPA ADA BERMAKNA
TAK AKAN PERNAH JEMUKU MENCINTAIMU

HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU
BIAR AKU MENCINTAIMU
HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU
BIAR AKU MENJAGA DIRIMU

HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU
BIAR AKU MENCINTAIMU
HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU
BIAR AKU MENJAGA DIRIMU
BIAR AKU MENJADI MILIKMU






Read More...


Tiada Kata Untuku

11:01 AM No Comments




Assalamualaikum.. wah.. awan mendung di luar, sejuk rasanya... hari ini hari sabtu, aku tak da idea lagi nak tulis, sekarang tengah layan lagu Stacy - Pelangi senja, juara Hotfm minggu ni... memang best lagu... hehee...Idea datanglah .... heee.... 


Gambar Hiasan :()



Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger