Monday, April 2, 2012

MOHD YUNUS : 2 April 1989

12:39 PM 1 comments





MOHD YUNUS BIN ABDUL LATIFF


Assalamualaikum semua ! Tajuk entri yang sangat Unik kan ? Tajuk entri berkait rapat dengan aku, kerana itulah tarikh kelahiran seorang insan yang bernama Mohd Yunus Bin Abdul Latiff, pada 2 April 1989 , pada pukul 3.45 ptg ... Alhmadulillah... Sehingga sekarang beliau  sudah pun berusia 23 tahun. Alhamdulillah . Itulah AKU, hehe.. Alhamdulillah, sampai sekarang masih di beri kesempatan untuk hidup .. Alhamdulillah. 

Berbalik kepada hari kelahiran  aku pada hari ini, memang banyak la, Kawan2x yang wish .. Hepy bday !.. banyka la jugak .. hehe.. sampai  tak larat nak reply.. hehe..Sehingga sekarang masih lagi yang memberi Ucapan.. Terima kasih semua ! Terima kasih atas ingatan ! Terima kasih sebab sudi jadi kawan aku .. Sayang anda semua.. 

Bila tiba hari kelahiran ini mesti lah ingat kat orang yang kita sayang, terutamanya keluarga. Yang teristimewa kepada Mak tersayang , Che Jamilah Binti Othman, semoga mak sentiasa sihat hendakNya. Ingatlah pengorbanan Ibu kita yang mengandungkan kan kita sehingga 9 bulan ! Dah sekarang kini aku sudah pon berusia 23 tahun. Tak di lupa juga pada Ayah tersayang, Abdul Latiff bin Abdul Rahman, yang melaungkan azan ketika aku di lahirkan. Terima Kasih Ayah ! Semoga Allah sentiasa merahmatinya. Kepada kakak tersayang, Ainul Murshida, Ainul Murhanim.. Sayang lah kat hangpa ! Terutamanya kak shida, yang telah banyak berkorban untuk keluarga. Kepada Adek2x, Amelia Natasya, Yusman Firdaus, Azman !.. Belajar elok2x.. Kepada Amelia, terima kasih, banyak sangat membantu .. Semoga dekan sem ni ! amin...

Seterusnya sahabat2x ... ex SMK. St. Patrick, ex SMK. Keladi, terutamanya ex. STPM 2008, dan paling istimewa sahabat - sahabat UiTM, sayang lah korang semua !. Ucapan live yang aku dapat mestilah dari kawan2x rumah, Roymax, Aidel, John Redland, Fadil, Zulkifli dan Zulfazli, thanks u alls ! Tahun ni aku dapat 3 Panggilan tepat jam 12.00, First sekali, Anisah, Ain, Safiah. Terima kasih atas nyanyian bak suara Siti Nurhaliza. terharu plus malu. hehe.. Seterusnya, sahabat baik aku, Malek Redzuan , juga menyanyikan lagu untuk aku, Wah, best la jugak, mcm suara, Anuar zain gitu dan yang terakhir sehingga kini, kepada geng ida, surara anda comel !... Tak lupa juga yang menghantar SMS, thanks to, Nadia, Adek Amelia, dan angah. Dan yang paling best di Facebook !.. Banyak betul la.. Macam artis sat. Memang tak boleh mention nama la..Haruslah tak boleh beratus hantar kan.. hehe.. Anyaway Thanks a lot ! 

Dah.. Umur 23 tahun.. harap tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya, Semoga lebih di berkati, di mudahkan segala tugas. Al- maklumlah, Tahun ini juga merupakan tahun terakhir bagi aku sebagai Pelajar Uitm, Insyallah, kalau tiada ara yang melintang aku akan tamat belajar tahun ini. Insyallah, doa- doakan yer. Semoga dapat perkerjaan yang lepas ni.. Insyallah.. 

Harapan tahun ini, memang sangat berharap mendapat keputusan yang terbaik untuk sem terakhir. Semoga sifat malas dalam diri ini dapat di buang sedikit demi sedikit... :) Semoga di panjangkan Umur dan di murahkan rezeki, Semoga segala kesukaran dapat di tempuhi dengan tenang . Amin... 



Selamat Hari Kelahiran ! Mohd Yunus ! :)


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger