Saturday, March 31, 2012

Kelantan Kekal Pendahulu liga Super 2012 | Ranking Terkini Liga Super 2012

11:16 PM 1 comments






Assalamualaikum.. wah ! Tahniah kelantan Menang besar malam ini  5 - 1 ! menentang Felda United. Gol di jaringkan oleh Nwoha (2 gol) manakala 3 gol lagi masing - masing di jaringkan oleh Farhan, indraputra dan Badhri Radzi, manakala gol saguhati Felda di jaringkan oleh Azrul Ahmad. Dengan keputusan itu kelantan Berjaya mengekalkan kedudukan di tempat pertama di dalam liga super 2012. 



Indraputra gembira menjaringkan  gol untuk pasukan kelantan ...


Kedudukan Terkini Liga Super 2012, sehingga 31 Mac 2012 : -

(Sumber : www.kelantanFA.com)



Read More...


Surat Untuk Awak

9:52 PM No Comments




Assalamualaikum, saya ada sepucuk surat untuk awak :)





Read More...


Kuasa Allah : Obor - obor

9:37 PM No Comments





Bukti kekuasaanNya. Yang bercahaya biru itu ialah obor-obor yang terdampar di pesisir pantai di Jepun.Sungguh indah bukan?Kagum sungguh..








Read More...


Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS)

5:47 PM No Comments




Assalamualikum.. Just nak shared gambar ni, nampak cantik ja ! Gambar ni , masa p lawatan kat PPAS, Selangor , A wonderful library ! Wajib kunjungi ! :)




Batch Julai 2009, KIM 224 ,
Fakulti Pengurusan Maklumat, 
 UiTM, Kedah .




Read More...


Kisah Uno Bersama mereka

4:44 PM No Comments





UNO :)


Assalamualikum... semua sihat ka ? sebenarnya nak cerita sikit ttg aktiviti hari ni ! Berlakon n UNO, haha.. sebenarnya bkn lah nak berlakon tp , just nak wat publicity, untuk subject Marketing, Puan Firdaus (our lecturer), Lokasi pengambaran di taman lembah bujang.. Berlakon x sampai pon 10 minit, tapi main UNO yg lebih2x hahaa... alang2x dah bawa kad UNO tu...  penat berdiri sejam lebih jugak la. Best jugak men UNO walaupon first time, Kami pon dah last sem, insyallah, huhu.. Lepas ni semua bt hal masing2x kan ? pa2x pon... gembira la hari ni.. haha.. Nt kita main kat tupah pula.. Insyallah :) ....



Dari kiri : Kak zati, max, kak ifa,safiah , aku, aidel, fadil, ain. anisah dan kak ita sedang bermain UNO.. haha..




Eh dah besar larr ! Kak zati, kak ifa dan Ain  :)




Orang2x.. dewasa bermain di taman permainan, fadil, zul , aidel, max dan John (JR)




Kami Pelajar KIM224, Semester 6 ! 




Read More...


KEDAH Menang ! : Kedudukan Terkini Liga Super 2012, sehingga 30/3/2012

12:10 AM 2 comments






Assalamualaikum.. wah.. kawan2x malam kedah menang besar ! 3 - 0, 2 GOL sumbangan Amidan Mohamed, dan satu gol lagi jaringan sendiri oleh pemain perak.. Syabas dan tahniah di ucapkan kepada  pasukan kedah !. Kemenangan itu sekali gus melonjakan  kedudukan pasukan kedah di tempat ke -9 , secara keseluruhanya... 


Ini adalah kedudukan terkini sehingga 30/3/2012...

( Sumber : fan page kedah )




Amidan Mohamed ..


" Biar jasa jadi kenangan "




" KEDAH DARUL AMAN DI HATIKU "




Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger