Wednesday, August 10, 2011

Kalau Buat kena Kutuk tak ?

11:07 PM 12 comments



Assalamualaikum semua !

Aku ni sedang buntu nie,,,
Sebab pa ?  sebab nak wat acc fb baru ka x ?
Ye la, untuk pengetahuan semua aku dah da 3 acc fb...
haha.. takut klu wat lg org confius lak...'

Da satu kes org ckp aku remove ..
hahaa x pa la... bnda tu dah settle..
Tapi sbb nak buat acc baru nie, 
sbb, aku dok post bnda yg sama kat blog2x..

Tu yg bila post, kat home , news feed
phm2x la kan.. kuar post yg sama..
so, aku pikir2x unutk tdak mnyusahkn org, 
Nak wat acc baru la... 
tp.. sedang berfikir sama ada ya atau tidak ?

So, sapa2x yg baca sila bg cadangan, komen,. 
Terima kasih !

????___(= . = ")___ ????
Read More...


Wordless Wednesday @ 7 : Tanpa Matahari

9:54 AM 1 comments



Assalamualaikum...



Read More...


Wordless Wednesday @ 6 : Puasa Yang2 Yok

9:51 AM No Comments



Assalamualaikum...



Read More...


Wordless Wednesday @ 5 : Menanti Senja

9:49 AM No Comments


Assalamualaikum...



Read More...


Wordless Wednesday @ 4 : Apa itu BODOH ?

9:48 AM No Comments



Assalamualaikum..




Read More...


Wordless Wednesday @ 3 : Selamanya Malaysia Tetap Di Hati

9:46 AM No Comments



Assalamualaikum...


Read More...


Wordless Wednesday @ 2 : Gagal Adalah Sukses Tertunda

9:45 AM No Comments



Assalamualaikum...



Read More...


Wordless Wednesday : Crazy Bike

12:45 AM 2 comments


Assalamualaikum ...


Hehe... Lets Picture talks...

Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger