Monday, December 26, 2011

Rabiatul Adawiyah...

10:34 AM No Comments


  

Ya allah ya tuhanku, kurniakan lah aku serinkandi seperti rabiatul adawiyah... aku tahu aku bukan sempurna tapi aku harap dengan kurniaan mu ini dpt mmbawa aku lebih rapat denganmu ya Allah... Amin

Aku lepas dengar lagu ni msti terharu... huhuhu... korang cm na ?? hmmm aku pon x taw napa ? aku sgt minat dengan lagu ni.... aku harap dapat mncari wanita solehah.... amin...





Read More...


Dinner BLIBS : P.Ramlee Night

10:19 AM 4 comments






My beloved brothers, mad ... cameraman, arif (babunlaut sama) aku....



Assalamualaikum.... wah... rajin aku semenjak dua menjak nie.. hehe.. kali ni nak cita sal... dinner blibs yg berlangsung baru2x nie... 8hb dec 2011, temanya P.ramlee night... wah  best2x... pada mulanya aku x mau p.. sbb kekurangan duit.. nasib bek da hamba allah yg mmberi pinjaman.. thanks yerrr.... hmmm baju ? hmm aku belasah ja baju petak2x yg aku selalu pakai. hehee jnji da la skit2x dgn tema hahahaaa...... meletops x ? hahaaa.... Best la juga dinner kali... tp yg kureng skit sbb student x ramai.. maklumlah hujung2x sem rmi yg x da duit hehheee... haha pa2x pon enjoy... mlm tu aku dpt cabutan bertuah... '180' aku ni ssh nak dpt cabutan bertuah... hahaa.. excited gile nek pentas... taw x dpt apa ? tudung salji !... hehehee... amek kaw !!! ..... pa2x mlm yg baik ari tu..... kenyang pon kenyang ... harap dinner sem depan akan  jadi lebih baik.. hehe... apa2x pon aku enjoy dng dinner tu... hehee......... Secebis kenangan di bawah ... : 



Adek2x part 1..




Mad, arif n aku.... hensem  x aku ?





Ajk dinner ....





Max , safwan  cikgu...





Bersama datin aini...




Babunlaut - sama ... hehe




Bersama anis... :)





Basikal tua... Milksugarhoney





Bersama anisah  anak sultan...




Bersama Ali baba (luqman) dan safwan.... dan  hadiah bertuah... tudung salji... hehe





Sekian... Tahniah kepada part 4.. have a good dinner....
Kepada senior part 6, jumpa lagi !
kepada rakan2x.... Always remember me k !


<<<<(+ -+)>>>>


Read More...


Dunia Facebook Aku...

1:01 AM 1 comments










Aslmkm.. pagi ni ... 

26/12/2011, 12.49 a.m..... 

Aku just mlas nak fb.... bkn org suka pon kan?  nak taw sebab apa ?


Bila aku antr chat terus offline

Bila antr chat , ckp nak p kuar , makan , da keja.....

Bila antr chat , ckp line slow plop

Tapi hakikatnya, dok 0n9 ja....

So... apa perasaan korang ?

Tepuk dada , tanya hati.... 

Lepas ni aku dah mlas nak ganggu org

aku ganggu pon  sebab bosan.....

Huhu.. sungguh x mngerti.....

ok.... aku takkan .. takkan... ganggu dah... titik....



Sangat sedih.... :(


_____(*_*)_____





Read More...


KL Lagi !

12:10 AM No Comments








PNM...



Aslmkm... wah berjumpa lg kita...  kali kisah lawatan kami plan pada mulanya nak ke johor tp hanya sampi ke KL... KL lagi ? hehe ... pa2x pon beryukur la... sbb dpt g lawatan tu.... Kami ke ... PPAS ... yg  cantik... keadaan yg damai,, kemudian ke Muzium polis ,  MATRADE ,  Perpustakaan negara malaysia.. Semuanya mngamit memori yg indah... kami menginap di iBis hotel... fuh... sngt seronok bersama kawan2x.. itu ja yg dpt cita... sbb gmbr2x kat bwh ni akan ceritakan segala - galanya.... Just watch it ! .... hehehe.......


Memori indah bersama mereka :



Hey ....




Kak zati juling...




Aini... bergambar dengan pitbull...




hehe....




di matrade...




4 ...




Amboi... sampai atas bas,...




Di ... PNM....




Perkarangan KLCC...




PNM... We together...!




PPAS... yg sangat cantik...




Bersama... bakal isteri... ahaksss.......





Cantik x ?





Sangat cantik..



" Di sinilah memori tercipta "

Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger