Tuesday, June 4, 2013

VERSUS tv9 Musim 2 (2013) melabuhkan tirai

10:43 AM No Comments






Assalamualaikum, VERSUS dah berakhir ? sebenarnya aku memang tak tengk pon, tapi dah orang rumah selalu tengok aku tengok first time best jugak.. dan mula suka dengan kumpulan Manifesto.. best la.. kreatif.. band lain pon ok... dan finally , battle terakhir.. memang agak manifesto.. akan menang... then they get for it ! Tahniah ! ... semoga industri muzik terus berkembang selepas ini   kepada band lain, kyoto protocol, ock, kristal, estranged.. semua terbaik .. keep it up ! 




Jumpa lagi di Versus 3 ! ade ker ? :) 


Read More...


J.U.N.E. 2013

10:19 AM No Comments






Assallamualaikum semua, Sekarang dah bulan June ? Cepat betul masa berlalu, blog aku pon semakin berhabuk, bz kerja .. sampai tak update.. ada apa dalam bulan June ? hehe.. Nothing special... Kita pun sekarang berada di hujung bulan Rejab, Insyallah kita akan berjumpa Syabaan tidak lama lagi.. Yang belum ganti puasa tu, cepat-cepatlah yer...nanti tak sempat pula... Apa pon semoga bulan june ini akan membawa perubahan setapak ke hadapan.. :) .GO for it ! 


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger