Wednesday, April 24, 2013

PEPERIKSAAN MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 2013

8:38 PM 1 comments



Assalamualaikum.. 13 April yang lepas, aku pergi jawab exam PTD... memang susah jgk soalan dia.. tapi boleh la jawab semua... tiba-tiba dapat tak bersedia sebenarnya.. Mulanya aku dapat dekat Penang (ape mcm mana nak balik !!! ) then, aku minta tukar di Putrajaya PICC... Alhamdulillah... Boleh.. Apa yang di harapkan di sini.. Lepas Stage 1 ni.. Harap sangat.. Amin.. 




Read More...


Johor dalam Kenangan 2013

8:38 PM 1 comments




Assalamualaikum semua... baru-baru ini aku pergi bercuti di Johor.. Di Felda Lingiu... 3 Hari kat sana.. Apa yang menarik adalah tempat tu best.. tenang ja.. maklumlah suasana kampung.. Cantik.. Aku tak pergi banyak tempat... Area kawasan Felda tu ja... Then ade la g JCO... tempat orang kaya-kaya ini.. harga.. ukur baju di badan sendiri ... haha..  Aku ada jugak g wet world.. best jgk.. tapi kena bayar RM 7 PER HEAD.. padahal air terjun ja... tak logik !  Apa po pengalaman yang menarik di Johor..  Harap dapat pergi lagi... Insyallah.. 



Sampai di Johor !



Mak kawan aku dan Mak ciknya..




My Friends




Wet World.. 




Opss.. Seksi..




JCO ! 



Ini bukan batu Caves ! 




Kaktus ! 




Posing ! hehe




Nice house ! Jumpa Lagi ! 


Read More...


Apakah Tanggungjawab seorang isteri muslim ?

7:37 PM No Comments



Assalamualaikum.... lagi perkongsian di hari rabu..





Read More...


Apakah Tanggungjawab seorang suami muslim ?

7:35 PM No Comments



Assalamualaikum sekadar berkongsi.. :)




Read More...


Doa Ketika Anak Sedang Tidur

3:15 PM No Comments



Assalamualaikum sekadar perkongsian untuk semua.. :) 




Read More...


Cerita Terbengkalai ?

2:31 PM No Comments





Assalamualaikum semua ! what ? today is Rabu... haha... hari ini aku cuti.. semalam penat berdinner.. kisah dinner tak dapat di update lagi sebab gambar tak habis punggut lagi hehee.... apa pon ban yak kisah aku yang terbengkalai... sebabnya... aku tak cukup bahan.. hahaa... lagipun kerja bukan sama dengan zaman belajar.. busy.. haha.. apa pon aku terus berbloging... hehee.. nantikan kisah -kisah terbaru.. kisah kehidupan aku... akan datang... eheh bila? entah la.. hehe.. apa pon happy wednesday ! keep it touch k ! 


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger