Friday, June 24, 2011

Kuih Mak

9:45 PM 4 comments








Asslamulaikum semua !.... hehehe kali ni nak promote kuih.... hehehe blh x ??? hmmmm x sbnrnya mak aku dia jual kuih la.... sbb kena buang keja... huhuhu.... mcm2x kuih mak aku wat.... hehhe tp aku x reti pon tgk ja la... hahaha.... kuih pau , apom, masalodeh , donut .... hehhee.. semua sedap... klu mak kita wat mmg sedap kan ? hehehehe... tp mmg sedap maka ku wat..... spa nak mai rmh aku.... hehehehee.................

Ni Kuihnya hahaaa...........


Kuih Apom





Zoom skit hehee..





This is PAU





Masalodeh.. aku pon x taw ejaan betul hahaha...





Aku paling suka hehe...




Kuih ni ari2x hbs klu jual....



So klu nak .... Mai KULIM.... hahahahaa....



Read More...


17 Jun, Peristiwa Pahit

8:22 PM 2 comments










Asslamulaikum semua.... wah !!!!!..... lama  nya x mnaip... hmmmm ada apa dgn 17 june ?.; sebenarnya  tu tarikh kuar result .... hmmmm... mmg excited , berdebar pon da...... mlm 2.... after midnught.... 17 june la kiranya...... aku cek result... tgk kat student portal x da lg... pas 2 try cek kat email ada... fuhhhh !!!!!!!!!!!..... nak buka ke tidak ? akhirnya aku buka.... n then aku tg dar atas smpi bwh LU , LU.......... n last sekali GA...









 fuhhh..... tu  x tahan... aku sedih sngt mlm 2..... mana  tak nya first  time sepanjang 4 sem....  ni first time fail..... fuhhh.....  aku pon pa lg post kat wall la....  rm i yg komen n  bg support... huhuhuhuhu... Paper yg fail 2., Information System Management.... huhuhu.... aku x dpt terima kenyataan.... yg aku fail... argghhhhh tidakkk... tp x pa dgn sokongan dar kwn... aku dah redha.... apa2x... pon ni satu pengajaran buat aku.... supaya lebih serius dlm pelajaran.....  aku berjanji aku akn dpt A, untuk paper nie... insyallah.... aku sebenarnya terharu dgn kwn2x ... bnyk support..... Thanks u all !







' Jangan Putus asa MOHD YUNUS BIN ABDUL LATIFF '
Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger