Friday, March 30, 2012

BBQ Percuma ! di Hari Jummat

11:40 PM No Comments





BBQ :)


Assalamualaikum semua !... hehee... alhamdulillah rezeki malam ni, tiba2x ade junior call , fadil, soh mkn bbq percuma kat tupah.. aku apa lagi dgr percuma ON ja.. ! hehe.. pelik jugak tiba2x kan? tp p ja.. hehe.. mmg mkn smpi kenyang la.. hehhee... Thanks to, Ana n zatiey yg pggil senior2x ni.. kepada zul yg bw aku n padel.. hehe,.. klu da cm 2 pnggil la lagi.. hehehe... 



Zatiey dan kawanya ..




Mencari ayam !




Zul, kenyang sngt ...




Ni dok bakaq ka, tangkap gmbr ja..




Rajin..padiaq, dok bakar..




Ni.. aku konon2x ja bakar nie..




TQ, invite us !




Read More...


Kembar Aaron Aziz ? : John Redland (JR)

11:26 PM 2 comments




Assalamulaikum.. wah excited aku nak tulis cita ni.. tadi aku dok men fb, tiba2x.. jumpa kembar aaron aziz ! serius x SAMA langsung hahaa... nama dia JR ( John Redland )  bukan nama sebenar.. hehe,.. nama sebenar Muhamad Faris b. Che hamri , asal tanah merah kelantan. hehe..  Nak tgk  kembar aaron aziz ? tengok bawah !



JOHN REDLAND (JR)





Sama tak ?   : (



Read More...


UK Education

11:14 PM No Comments




Assalamualaikum semua ! wah penat la.. baru balik dari UK.. hahaha.. jeles x ? sebenarnya bkn UK.. tapi penang cuma ni da fair , UK education, belajar kat UK.. mmg teringin tp berserah pada rezeki la.. kami satu kelas p UK education  fair ni, kat Hotel Gurney, Penang... wah.. mmg aku p tgk ja la.. english aku ni excelllent sngt hehee.. tapi bgus la da fair cm ni.. mmberi pendedahan kepada org ramai mngenai UK education.. Pa2x pon kat mana3x pon blh blajar asalkan kita rajin. Betul x ? hehee... Selamat Belajaq ! 


Read More...


Berskuba di Tupah

11:08 PM 1 comments







Assalamualikum... weh !..  sihat semua !.. hahaa... da skit cerita hari ni.. hehe.. td aku  p berendam di tupah, berendam, bkn berenang k ... hahaa.. aku bkn reti berenang , tpi suka men air.. Best la berendam.. tapi mmg teringin nak berenang huhuhu.. sapa nak ajar aku ? nak jadikan kisat td.. ramai nak  ajar aku, abe hensam, john redland, adek tough faris, penyelamat, safwan dan naim... haha.. tapi x blh jugak !.. geram betul.. tadi pula aku dapat satu luka.. bwh tapak kaki .. fuhhh.. masa kena mmg sakit tp control macho..  ja.. hehehe..  dalam juga luka.. huhu.. maklumlah malang tak berbau kan ?.. apa2x pon mmg seronok la.. lama x mandi air terjun nie.. hehe.. Thanks to, faris. amek aku,.. hahaha.. nt ajak aku lagi k... Nt sapa2x nak p tupah ajak la aku, hehe.. k !



Read More...


Kisah 60 sen di Penang

10:30 PM No Comments






Assalamualaikum semua !.. lam x bercerita.. kali ni just nak shared pengalaman masa aku p Penang ari 2... hmmm.. sehari dok kat penang... Kisahnya mcm, dalam suatu bas... tiba2x mak cik yg bawa bas tu.. pggil india tu.. " Hey ! u yg baju biru tadi u ckp nak berhenti kat mana ntah aku x ingt.. ni sudah lepas " pas india tu ckp,  i terlepas la... mak cik tu ckp, u jgn ingt saya tunggul , bodoh kat sini saya cam la... ! wanita india tu ckp, 60 sen pon nak bising , mcm la org x blh bayar... huhu.. itu lah kisahnya ..paham x ? moral of stories, jgn cuba menipu drebar bas.. hahaa... setakat  60 sen bayar ja.. hehee... OK.. semoga anda hepi hari ni !



Read More...


Hukum Ciptaan Manusia

12:18 PM 2 comments





Assalamualaikum.. Ini untuk renungan Bersama, Hukum ciptaan manusia...



Tak perlu kau meragui
Andai teguh keimananmu
Pasti bahagia menanti
Di akhirat yang abadi

:)


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger