Friday, July 13, 2012

Malam Terakhir Bersama

5:18 PM No Comments



Assalamualaikum... Wah.. malam terakhir ? sebenarnya habis saja paper pertama dan terakhir tu kami semua buat parti ! haha.. semua kena bawa makanan masing-masing .. Ye lah.. malam tu ja nak jumpa ramai2x , lepas ni semua bawa haluan masing-masing. ada yang nak sambung master , keja , kawen.. dan sebagainya. Susah dah nak jumpa..malam tu jugak  semua buat drama, maaf bermaafan kesilapan selama 3 tahun bersama. Tapi best la malam tu, sedih pon ada nak berpisah dengan kawan-kawan, setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan ? Apa2x.. pon semoga suksess kepada semua kawan-kawan dah berjaya nanti ingatlah kawan-kawan yer.. hehe. Thanks kepada semua yang masak sangat sedap .. hehee :) Jumpa lagi semua... 





3 Tahun memori tercipta :)




Bakar jangan tak bakar ! aidel & Zul 




Model air ! hehe




Peace ! with azie,anis,dayah & liza




Ayam percik ! buatan fadil ..




Angah dengan muka CUTEnya hehe..




3 dara.. azie,anis & Min




Misfarah ishak bersama pensyarah kesayangan kami .. cik yana & cik Intan





Dari Kiri, Zul,Kak ita,angah,aini,cik intan,farah,safiah,cik yana,
 yunus(aku),ain, aidel & Max..malam terakhir :(





Safiah,farah,aku dan ain.. masih makan .. haha




Erah,anisah,sasa,fas... frenz 4eva...




Max curang ! bersama anis & azie




Yang nampak.. zul,fadil,john,farah,erah,ida,anisah,sasa,fas,mimi..






Menu malam terakhir..




Lala,jue & dibah. bakar ayam ka ? 




Manusia pintu.. zul,aku,jue,mimi,sha,aishah & rose




Tak habis lagi, posing.. fadil,aidel & safwan




Eh.. dok tgk farah buat pa ?




Max bergosip bersama kak zati..




Pembakar setia.. sedap ikan tu ..




Angah ! :)




Aku pegang udang.. boleh pegang ja.. makan tak boleh





Mimi,sasa,dayah,farah,aku & aidel




Photoshoot.. hehe




Jangan buat terkejut sangat la..




Nice shoot.. By sha..



Sudah habis, entri "Malam terakhir" semoga malam ni menjadi sejarah kita bersama, setelah 3 tahun bersama.. :'(.. All the best untuk semua sahabat.. semoga kita berjumpa lagi ! Credit to Angah.. sudi meminjamkan kamera dia.. untuk di simpan segala memori menjadi kenangan terindah ! :) Di harap segala kesilapan di maafkan sepanjang 3 tahun kita bersama.. Assalamualaikum sahabat KIM6A,6B & 6C...





0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger