Friday, July 1, 2011

Maafkan aku , Rahsia hati yg di pendam...

6:52 PM 3 comments






Perlukah aku menitiskan air mata...




Assalamulaikum.... refer kat  tajuk pon mcm x best nak baca kan ? tp aku terpaksa unutk meluahkan apa yg aku rs terkilan , kecewa  dgn kawan2x... yg dlunya baik , rapat tapi kini... hanya lah mimipi semata2x... Aku tahu aku x kaya , aku x baik tapi... boleh x hargai nilai persahabatan.... jgn sekadar mulut manis berbicara....., ok.. x nak emo.. tp hakikatnya mmg aku terkilan dgn kawan2x... ini semua berpunca dari fb.............nak tau kenapa ? hmm ok aku akn citakan kenapa aku terasa...


Kenapa ?





Terkilan dgn mereka....




OK, first sekali...bila hntr chat x balas.... ok aku blh terima jika ckp line x ok , or apa2x ja la.. tp kenapa dgn org lain line ok ? hahahaaa.... lucu kan ? tp tu la hakikat yg pertama yg perlu di terima... aku sebernya bkn seorag yg sensitif tp.... apabila benda ni berlaku berulang kali pada diri aku....x kan nak jd mcm tunggul kayu , besi buruk yg x berperasaan.... fuhhhh..... 



Selamat Tinggal !



Next, aku ni klu bosan mmg suka kcu org... msti la aku kcu yg kenal rapat kan ? tp bila msg. not i mean chat.... bnyk kjali tegur x respon... apa semua ni ????,,,,, klu x suka remove , unfriends ,, lupakan aku trus  dari ingtan....hbs cita aku pon x yah terhegeh2x , tergedik2x nak tegur nak antr chat..... buang masa....




X  suka ? Remove ja......



Aku sebenarnya bukan nak heboh psal bnda nie... tp org dok tnya sal status aku kat fb....  tp bkn ni saja pncanya da lg... dlunya blh  plop nak baik2x tegur tp napa tdak hari , waktu ni . saat aku memerlukan kwn.... aku  x ckp semua kwn tp segelintir dari mereka..... jgn jadi seperti , mee segera, cari kita hanya bila ada masalah , bila perlu ? mcm ni kah nak kita jdaikan kwn ????...




Mee segera . bila kita nak ja... boleh ja dpt,, anytime



Aku juga x mau kwn sprt t;alam dua muka , pura2x baik , tp da something yg nak dr kita.....klu nak pa2x trus terang , ckp...... jgn bila dah dpt bnda tu kita dah dilupakan.... aku x perlu kwn mcm 2...... lebih baik punyai kwn baik seorang , daripada mmpunyai kwn yg beribu , puluh ribu , mungkin berjuta.....Jgn jadikan aku sprt boneka yg  blh kamu semua permainkan..... 




Macam ni ka mereka ?



Betul ckp org,...  hidup kat u , ni kena berhati2x.... x mcm sekolah kwn2x smua... x mcm 2.... kat sekolah ssh , snng semua bersama... x mcm 2 ? ni pngalaman aku la...aku rasa smpi di sini saja sebelum aku mngalirkan air mata  , mngenagkn sahabat yg seperti kacang lupakan kulit... better aku stop di sini... aku bukanlah baik. ,maafkan aku klu aku yg salah.... 



Bye3x... kawan mungkin aku bkn  kwan yg baik







Bye2x..... kawan




kpd all bloggers nak kritik ka , entry kritik la,,, yg pnting aku puas  luah bnda..... aku nak mnta maaf klu da sapa2x yg terisnggung dgn aku.... k..... Lepas ni x cita mcm ni dah k..... maafkan lah aku jika x sempurna..... Yang buruk dtg dari aku , yg baik semuanya dari Allah s,w.t... ok jmpa lg di lain entry....... BYE2X ALLS.........
Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger