Wednesday, May 9, 2012

Majlis Jamuan Makan Malam Bersama YABHG.TUN MAHATHIR B. MOHAMAD

10:57 AM No Comments



Assalamualaikum. wah bertuah sangat dapat makan malam bersama Tun. Mahathir. Pada 6 Mei 2012, ari aku n the geng pergi ke Majlis Jamuan Makan Malam Bersama YABHG.TUN MAHATHIR B. MOHAMAD, untunglah kan kami. Hahaa... Excited gila nak jumpa hehe.. Dah lama nak jumpa Tun Mahathir ni. Akhirnya dapat berjumpa, tapi sayang tak sempat bergambar , ramai sangat orang huhuhu... Apa2x pon sangat bertuah apabila dapat bersalaman dengan Tun. Mahathir.. ...kau ada ? hahaha.. memang terbaik lah dinner malam itu. Apa2x pon terima Kasih kepada pihak UiTM, sudi membawa kami Ke Majlis Makan malam itu, Have fun ! Jumpa lagi.. Jom tengok2x gambar kat bawah ni. :) 



Majlis Jamuan Makan Malam Bersama YABHG.TUN MAHATHIR B. MOHAMAD




Aidel dan Max..




Zul  , aku dan padel ...





Padel dan Nazril segak bergaya ..




Suasana di Majlis makan malam..




YB yang hadir pada malam itu..




Senyum :) 



Makan !



Dato' Nazril dan Dato' Jamal..



Ahli parlimen




Suasana meriah 




YABHG.TUN MAHATHIR B. MOHAMAD




John, Shahril dan Zul.. Sedang menjamu selera,,




Sharil dan max.. max sempat pose...




Mulut Penuh .. hehe




Jom makan !




Cakk !   hehee....




Orang ramai berpusu-pusu...




Wakil UiTM Kedah 




Smile ! : )




OK... Sampai disini sahaja... 

Peluang itu hanya datang sekali.. 



Read More...


Ayam Tak Masak

9:23 AM 1 comments





Assalamualaikum.. wah sebenarnya dah lama nak tulis entri ini tapi tak ingat. Ada la satu hari tu makan kat sebuah cafe ini. Dalam sedap menjamu selera .. tiba2x rasa pelik pada ayam dia. Tengok - tengok ayam tu tak masak. eeee... terus aku stop makan .. masih bnyk lg masa tu. Tepung ayam tu  lagi la tak masak nak termuntah tengok.. fuhh.. Kamu semua, kalau nak berniaga pon agak-agak la.. Masak la bagi betul-betul. kesian kat orang yang makan kat situ. Kepada semua berhati-hati semasa makan ! Peringatan Untuk diri Sendiri dan semua ... OK.. Jumpa lagi..



Read More...


Senda Pagi : Bola Sepak

9:17 AM No Comments



Assalamualaikum.. adakah ini benar - benar terjadi ?  hehe..


Kalau tak lawak gelak ja la..


Read More...


Usah Dibenci Pelaku Maksiat

9:06 AM No Comments




Assalamualaikum... Sekadar renungan di pagi Hari ...


Sekian Terima Kasih ....
Read More...


Melawat Alor Setar !

8:57 AM No Comments



Assalamualaikum semua... wah dah lama tak pergi alor setar ini.. Kali ini pergi dengan bertujuan bukan suka-suka ja. haha.. Kami melawat INSANIAH,  buat research kat situ.. Apa yang nak dikatakan disini dekat INSANIAH sedang dalam pemprosesan mengupdate sistem mereka untuk jadi lebih baik. Library dia kebanyakan buku kat situ dalam bahasa Arab, kena pandai arab baru leh masuk sana. 

Lepas melawat INSANIAH  p rumah aidel. Makan free jimat duit.. Lepas tu melawat sekitar Bandar Alor Setar. Kami ke Menara Alor Setar, nak naik situ tak mahal pon. Best juga dok atas tu berangin hehe.. Boleh la bawa family p situ tenangkan fikiran. 



Di INSANIAH ..




Dari kiri : Safiah, Anisah , Ain , aidel dan aku..




Aku dan padel 




Bersama Librarian di sana, En. Luqman 




Makan di rumah aidel




Antara menu yang disediakan..




Smile ! 




Kami pegang menara Alor Setar 




Terbang !




Panas.. masih tersenyum :)




Atas menara Alor Setar..



OK.. Semoga berjumpa lagi .. Alor Setar ! 


Read More...


HOTMAS

8:37 AM No Comments



Assalamualaikum.. Makan lagi.. kali makan berjemaah di HOTMAS, bersama padel, zul, john, aidel n aku. Masing-masing dengan menu tersendiri.. HOTMAS ini memang murah  dan berbaloi.. makanan berpatutan dengan harga dia.. Menu pon sedap2x.. memang tak rugi la kalau makan kat  sini. Tak percaya ? Pergi sendiri :) 



Muka lapar :)



Menunggu hidangan ..




Banyaknya air aku,,




Hmm... mana menu ni ! hehe




Eh dah siap !




Tadaa !... Siap sudah ! :)




Sungguh menyelerakan :) 




Jom makan ! 



OK .. lah.. Selamat Menjamu Selera :)

Read More...


Menziarahi Sahabat

8:23 AM No Comments



Assalamualaikum, semua sihat ? Alhamdulillah semua.. semoga sentiasa sihat hendakNya. Ada kawan kita yang kurang sihat. Baru-baru pergi melawat kak ifa. kena tahan wad... sbb btuk berpanjagan... Mula2x di syaki appendic, tapi tak .. alhamdulillah la.. Tapi kesihatan dia dah bertambah baik... Semoga kak ifa cepat sembuh ! Amin...



Melawat kak ifa 




Aidel, Zulkifli, K.ifa, padel and John Redland




Berbincang isu semasa .. hehe..




Seronok John melawat org sakit...




Bosan ... haha..




Latifah Abd Rahman :)




Aku bersama John Redland..




Jangan sedih .. ahakss...




Eh,, jgn sembang dalam hospital...




John cute skit dari Maxie aidel..




Nak balik dah..




Brommm... Jom balik :)





John Redland...




Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger