Tuesday, December 27, 2011

Bergerak atau tidak ?

11:16 PM 1 comments





Assalamualaikum... kali ni  just nak shared picture... ada org yg nmpk bergerak dan ada org yg x nmpk gmbr ni bergerak ....... cuba korang tgk bergerak x ? hehehee....

 Just for fun !






Tengok betul - betul .. ok !




Read More...


Tak Bertudung akan di bakar dalam neraka

8:44 PM No Comments











Assalamualaikum.. kali aku saja2x jalan2x kat page ustaz azhar idrus, satu statement dia yg buat aku takut..  iaitu : 



" memang tak bertudung tak semestinya jahat menurut aqal manusia... tapi nabi SAW. dah cerita  tak bertudung akan di bakar dalam neraka "

(Ustaz Azhar Idrus,2011)



So, bukan nak cakap apa, aku pon bukan orang yg baik... setiap manusia mesti ada melakukan kesilapan .. kepada yg x bertudung tu silalah pakai yerr.... Kita harus ingat syurga dan neraka adalah wujud... renung-renungkanlah... yerr...............










Read More...


Terima kasih : Mereka Bersama aku...

8:29 PM No Comments












Assalamualaikum... kali x da entry sebernarnya just nak cita sal status aku baru2x nie... status sedih.. hhee bkn semua aware dgn status tu ... da la segelintir ja.;.huhu.... sebab sedih ? x blh di beritahu.. tp berbanyak terima kasih kepada rakan2x... yg berada di belakangku saat itu.. hehee... hampa terbaik la... hehehee.....



Antara status malam tu... huhu.. : 




Status satu


Thank to mad org paling prihatin, di ikuti kak mira , angah ,safiah , adek fatin dan adek khairul... sayang hampa.... huhuhu






Status dua


Thanks juga kepada adek shahril, babunlaut sama (arif) and adek khairul.... nt kita cita...






Status tiga


Hehe... adek fatin apa yg parah ? heijie.... hahaha... suka wat lawak.. huhu..






OK ITU , saja... aku amat berterima kasih pada semua hahaa... entah apa2x kan entry nie... hahahaaa... aslmkm...





Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger