Friday, January 18, 2013

Shila Amzah - Patah Seribu ( Official Video)

3:10 AM 1 comments



Aku suka Lagu ini :) 






Enjoy it !

Read More...


BIODATA : KHYRIL MUHYMEEN (2013)

2:59 AM No Comments





MOHD KHYRIL MUHYMEEN BIN ZAMBRI 


Date of Birth: 09.05.1987 
Position: Midfielder 
Shirt number: 14
Height: 1.67m
Weight: 60kg
Current club: Kedah
National caps: 38
Goals: 7


Read More...


Blogger terhebat 2013 : Aku Blogger terhebat ?

2:47 AM No Comments





Assalamualaikum, kwang2x... entri perasan .. hahaa.. sekali sekala pon boleh, hari ni aku updated entri ke -13, kira hebat la tu kan ?? baik korang akui ! ... hehee.. tak da lah... apa lah ada dengan blog aku yang tak seberapa ni.. di bandingkan dgn blog korang... kan ! apa pon aku gembira dapat updated blog lagi... aku ingat dah pencen dah sebab kerja, tapi tiba2x ada mood,, apa lagi layan ja la... eheheh...  Jom berblog ! :)



Read More...


Outdated !

2:40 AM No Comments





Assalamualaikum, wah dah pukul 2.34 a.m, hari ni aku gila Update cerita lama, sebab ada mood ari nie... tercapai juga nak updated semua entri.. yang terbengkalai ! ... hehee.. 2013, aku akan jadikan blog aku, penuh dengan entri2x... hehee... apa pon... selamat tidur... kawan2x.. :) 


Read More...


Vokal Bukan Sekadar Rupa 2 (2013) : Uchop Juara

2:32 AM No Comments






Tahniah ! Uchop Juara ! Bawa pulang RM 100,000 ...






Read More...


BIODATA : Zaquan Adha (2013)

2:19 AM No Comments




            Nama penuh : Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak
                 Tarikh lahir : 3 Ogos 1987 (umur 25)
Tempat lahir : Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Posisi : Pertahanan
Read More...


BIODATA : Aidil Zafuan (2013)

2:11 AM No Comments







Nama penuh : Mohd Aidil Zafuan Abdul Radzak
Tarikh lahir : 3 Ogos 1987 (umur 25)
Tempat lahir : Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Posisi : Pertahanan

Read More...


BIODATA : Norshahrul Idlan Talaha (2013)

1:53 AM No Comments

                                                   




                   Full name : Norshahrul Idlan Talaha

Date of birth : June 8, 1986 (age 27)
Place of birth : Besut, Terengganu, Malaysia
Height : 1.67 m (5 ft 6 in )
Playing position : Attacking Midfielder, Striker

Read More...


Anugerah Juara Lagu ke - 27 : Terukir Di Bintang !

1:32 AM No Comments





Assalamualaikum semua, AJL 27 kali memang terbaik, kalau boleh semua nak Juara, tapi apakan daya hanya yang terbaik layak bergelar Juara, Lagu Yuna, Terukir Di Bintang berjaya bergelar Juara Lagu ke 27, Tahniah ! Tahniah juga kepada semua finalist ! memang terbaik .. 

Berikut ialah keputusan penuh AJL27 : 
1. Juara – Terukir Di Bintang (Yunalis Zarai)
2. Naib Juara – Idola (Azlan & The TypeWriter, ciptaan Audi Mok)
3. Tempat Ketiga – Ku Akui (ciptaan Ajai, nyanyian Hafiz)
4. Vokal Terbaik – Ku Akui (Hafiz)
5. Persembahan Terbaik – Teman Pengganti (Black & RJ)




Finalist AJL 27 



Read More...


IDOLA KECIL MUSIM KE - 5 : FARRA JUARA !

1:22 AM No Comments






Farra menjuarai Idola Kecil Musim Ke -5 , Tahniah ! 


Peserta Akhir Idola Kecil 5 


Read More...


X Factor USA 2012 : Tate Stevens Wins X Factor USA

1:13 AM No Comments





TATE Stevens has been crowned the winner of X Factor USA.






Read More...


BIODATA : Farizal Marlias (2013)

12:56 AM No Comments










Biodata Farizal Marlias
Nama Penuh : Mohd Farizal Marlias
Tarikh Lahir : 29.06.1986 
Tempat Lahir : Pahang, Malaysia
Posisi : Penjaga Gol 
Shirt number: 1
Tinggi : 1.78m
Berat : 67kg
Current club: Perlis
National caps: 9
Goals: 0





Read More...


Semakan Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012

12:44 AM No Comments






Assalamualaikum semua ! Wah berdebar rasanya menanti keputusan SPM 2012, Apa perasaan anda semua ? Mesti berdebar giler kan ? Tapi bila yer keputusannya ? Biarlah ianya menjadi misteri kepada semua Calon SPM 2012, apa yang nak di tekankan disini, anda dah berusaha , so, tak perlu risau ! " Usaha Tangga Kejayaan " ! Apa pon  semoga berjaya ! Semoga mendapat keputusan yang cemerlang ! :) 


Read More...


Semakan Status Keputusan Permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) 2013

12:33 AM No Comments






Assalamualaikum, mesti semua tak sabar nak semak, sama ada dapat atau tak BR1M, Kan ? sama jugak dengan aku.. tak sabar rasanya nak dapat bantuan tu,  hahaa.. semoga sukses dapatkan bantuan itu, semoga dengan bantuan itu dapat meringankan beban kita semua.. 1 Malaysia ! 


Read More...


Sayang , I LoVe YoU !

12:03 AM No Comments






Assalamualaikum.. semua ! semestinya tajuk entri ini tidak ada kaitan dengan isinya, haha... sebenarnya tak tau, nak update apa noh... hahaa... apa2x pon nak ucapkan... Selamat Hari Khamis ! Semoga hari ini... adalah hari yg terbaik untuk kita semua... Apa yang berlaku hari ini ? dalam hidup aku.. tak da apa yang special pon... hahaa... rutin harian kerja ! dan balik tengah malam  ! haha.. penat oo... apa2x pon esok kerja lagi ! lalalala... bosan dengan kerja hahaha... Jom tidoqq.. :) Assalamualaikum... Nite :) 

Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger