Friday, September 7, 2012

9 Hari Bekerja Di KFC !

8:23 PM 1 comments




Assalamualaikum semua.. Wah.. KFC, itulah tempat bekerja aku selama 9 Hari, memang penat.. tp nak cari duit punya pasal... penat pon redah ja la.. banyak pengalaman yang dapat, walaupun hanya 9 hari bekerja.. Aku masak ayam ja... ok la.. kerja dia... tapi ikut orang jugak.. sesuai or x kerja kat situ.. tapi bg aku cukup setakat 9 hari, mmg aku tak sesuai kerja kat KFC, haha. skill x cukup.. hehee... Apa2x pon ... All the BEST ! untuk semua pekerja KFC seluruh dunia, jika tiada anda, org tak boleh makan KFC, hehe.... 



KFC... :) 


Read More...


MTV 'Seperti Dulu' - Forteen

7:15 PM No Comments




Assalamulaikum.. Jom layan lagu ni.. Best la.. :)







Read More...


Bersihkan BLOG 9.9 : Aku Kembali

7:08 PM No Comments




Assalamulaikum semua.. Wah! rindu saat, rindu sangat saat ini.. Hampir sebulan aku tak berblog.. last sekali masa nak raya hari tu... Aku kembali ! Apa khabar semua rakan blogger ? Pembaca blog aku (ada ker ?) dan semua yang mengenali Blog " Tiada Kepalsuan" , di harap semua berada dalam keadaan yang sihat... Saya di sini sihat saja.. memang rindu rasanya tak blogging... entah la... Punca tak berblogging ni sebab kerja, n internet selalu problem, geram kat streamyx, klu tak bayar cepat ja potong, tapi klu dah byr selalu masalah... huhu.. kecian aku.. huhu.. Apa-apa2 pon insyallah aku akan mula berblogging kembali.. Ini merupakan entri permulaan setelah lama berehat dari dunia blogging... so, lepas ni... akan ada la.. entri2x aku yang tak selalu di baca .. haha.. ada aku kisah ? hehe.. Tu saja nak tulis... saja nak bg taw yg aku kembali ! Bersihkan blog... 9.9, hahaa.... Jumpa lagi ! :) see yaa...




Admin : Tiada Kepalsuan.. hehe  :)

Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger