Saturday, September 21, 2013

Flaming Steamboat Buffet, Sunway

8:50 PM No Comments




Assalamualaikum , baru ja beberapa hari lepas aku pergi makan steamboat kali ke-5 kot.. sini memang puas makan, terbaik makan sampai lebam !! hehe..Banyak pilihan.. yang paling best ! ice-cream dia terbaikkk ! nak pergi lagi.. aku pergi dengan org2 yg sngt superb ! hahaa.. kawan ketawa, kawan menangis hehee.. jom tengok gambar ! 

































Thanks LELA, NONA ! hehe... Beribu makna tersirat dalam sekeping gambar :) 



Read More...


Reverse

7:17 PM No Comments



Assalamualaikum... wah  "reverse", sebenarnya aku just nak tulis balik kisah2x yang terjadi dalam hidupku sepanjang tak berblog ni.. hehe.. walaupun tak de org nak baca mungkin dia akan menjadi kenangan terbaik buat aku kelak.. Insyallah.. jika di beri kan umur yg panjang.. sebenarnya banyak kisah yang terjadi sepanjang aku tak berblog nie.. huhu.. cuma aku akan share more to picture nak cita dah tak fresh hehe... Ok.. nantikan kisah-kisah dahulu kala dari aku...:)


Aku telah di cium ! :)


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger