Tuesday, January 29, 2013

Cuti -Cuti Selasa

11:02 PM No Comments





Assalamualaikum, hari ini aku cuti .. so, pergi merayap mcm biasa.. hahaa.. foirst sekali hari ini dalam sejarah aku karok sorang2x dari pukul 11 pagi - 3 ptg. ! 4 Jam,.. Kau ada ? gila betul la.. habis terus sora aku nie.. apa pon aku enjoy walaupun sorang2x... Then aku pergi tengok wayang, cita Juvana , best jugak cita ni, tak rugi tengok... hahaaa.. Last sekali aku, pergi beli baju yang memang aku nak beli... larikk bajet ! duit habis banyak haha.. apa pon tak pa.. benda nampak.. hehee :) ... K lah.. nanti jom ikut aku jalan2x.. bosan jgk jalan sorang2x... hahaa.. :) .. Aslmkm.. 

Read More...


Jalan - Jalan di China !

4:24 AM No Comments



Assalmualaikum, bestnya aku, baru balik dari China ! ... Best sangat di sana, tidak tergambar dengan kata-kata. Hahaha... Rasa macam nak pergi lagi.. Kos ? Murah saja dalam malaysia. :p


Di China, kenangan terindah ! 

Read More...


Semakan tawaran ke Sarjana Muda UiTM kemasukan Mac 2013

2:49 AM No Comments





Assalamualaikum.., Semakan tawaran ke Sarjana Muda UiTM kemasukan Mac 2013 boleh disemak mulai 31 Januari 2013 jam 5 Petang di http://online.uitm.edu.my/. Semoga Berjaya ! Semua. UiTM Sentiasa Di Hatiku... 




UiTM Di Hatiku ....


Read More...


Adakah ini Cinta, By Zhizen

1:55 AM No Comments



Assallamualaikum,,, Best lagu ni.. santai jer.. 







Read More...


10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG

1:32 AM No Comments









Assalamualaikum.. entri suka-suka ! #copypaste



Sepuluh - Rasa malu bila bercakap dgn dia.

Sembilan - Anda perasan anda tersenyum bila bercakap dengannya.

Lapan - Kalau terlihat dia , tak nmpk orang lain.

Enam - Sentiasa teringat dia .

Lima - Happy bila bercakap dengannya.

Empat -Akan cuba sedaya upaya untuk berhubung dengannya .

Tiga -Apabila terbaca post ini, anda teringatkan dia.

Dua - Anda tengah senyum sorang2 sekarang..

Satu - Sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan nombor tujuh tak ada dalam senarai


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger