Tuesday, July 17, 2012

Mengapa Saya Bertudung Labuh ?

11:50 PM 1 comments




Assalamulaikum..aku tertarik dengan gambar yang di post oleh kawan aku ni, Umi Kalsom. Ada banyk sebab mengapa mereka bertudung labuh, bukan hendak tunjuk baik , tapi untuk menjadi yang terbaik. Satu perkataan yang menarik dari sahabat aku ni  " Berdakwah tak semestinya bertudung Labuh, tetapi orang yang bertudung labuh itu sebenarnya sedang berdakwah" . Hayati kata-kata ini. Selamat Malam semua :) 



Mengapa Saya bertudung Labuh ? :) 



Read More...


Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.

11:36 PM 1 comments






Assalamualaikum semua... Malam terjoin  Pencarian 

Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.. 

Sebab dia Invite aku .. So, tanpa melengahkan masa 

aku terus Join sepntas kilat.  Kalau teringin nak Join 




Read More...


Juara MasterChef Selebriti 2012 : Datuk Fazley Yaacob

11:21 PM No Comments



Assalamualaikum.. MasterChef Selebriti sudah pun berakhir, dan juaranya sudah pon di ketahui Umum.. Sekalung tahniah  di ucapkan kepada Datuk Fazley, kerana menjadi Juara MasterChef  Selebriti 2012, semoga terus sukses dalam bidang yang Datuk Ceburi. Aku pon rasa nak masuk MasterChef jugak la.. :) 



Tahniah ! Datuk Fazley .. 


Read More...


Panduan Waktu Solat

6:33 PM No Comments



Assalamualaikum sahabatku.. Jom tengok panduan waktu solat ni.. Semoga memberi manfaat kepada semua !




Read More...


Jadual Penuh Perlawanan PLAY-OFF Liga Super 2013

6:27 PM No Comments




Assalamualaikum semua ! mesti peminat Bola Sepak pasukan kedah tak sabar nak tengok perlawanan malam ini, aku pon sama berharap sangat kedah menang. Baiklah untuk itu , take note Jadual perlawanan PLAYOFF nie..






Read More...


Kau Sahabatku

6:01 PM No Comments




Assalamualaikum semua .. kamu semua dah ada sahabat ? kalau saya ? itu rahsia saya... sekarang ni susah nak cari sahabat yang betul-betul memahami kita.. Dalam persahabatan jangan la kita anggap sahabat seperti payung, yang boleh kita cari ketika hujan sahaja, Tapi bila cuaca cerah je, kita buang dia jauh-jauh. Aku harap tak ada sahabat yang macam ini,. tapi sebaliknya ramai sahabat yang macam ini.. kalau korang bersetuju cakap 'YA' dalam hati :) .Baiklah semoga hari-hari anda lebih baik dari hari ini, lebih indah dari hari.. Semoga terus sukses dalam apa jua bidang yang kalian ceburi. Sahabat Sejati Selamanya :) ..






Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger