Sunday, July 22, 2012

3 Ogos 2012 : Keputusan Peperiksaan Jun 2012 di Umumkan

7:02 PM 3 comments




Assalamualaikum semua.. wah.. semakin berdebar rasanya menanti 3 ogos 2012 ni.. kenapa ? hmm.. sebenarnya result final exam nak keluar hari tu.. Aku berharap dan berdoa semoga aku dan rakan seperjuangan mendapat keputusan yang cemerlang ! Amin.. Korang pon doakan yer.. semoga dalam keberkatan bulan ramadhan ni doa kita semua di makbulkan..Amin.. All the best untuk semua Pelajar ijazah UiTM, terutamanya pelajar KIM 6A, 6B & 6C.. KIM 5,4,3,2,1 .. Pelajar AM.. dan  lain-lain.. Semoga kita dapat yang terbaik.. Insyallah.. Amin :)




3 OGOS 2012 !!!


Read More...


Kadar Zakat Fitrah 2012 | 1433H (SELURUH MALAYSIA)

11:03 AM No Comments





Assalamualaikum. Insyallah hari ini, hari kedua kita berpuasa. Sebelum itu dah semak Kadar zakat fitrah di negeri anda ? Jom kita semak sama-sama :) 





Read More...


3 Jenis Makanan Dalam Neraka

10:56 AM No Comments





Assalamualaikum .. tahukah anda ? terdapat 3 Jenis makanan dalam neraka iaitu :- 

1) Zaqqum
2)Gislin
3)Darie'







Read More...


Penawar hati bagi yang gemar membuat Maksiat

10:49 AM No Comments




Assalamualaikum semua :) Jom baca surah ini .



Read More...


Jadual penuh perlawanan AFF Suzuki Cup 2012

10:47 AM No Comments




Assalamualaikum.. Jom print Jadual nie.. Perlawan Suzuki Cup 2012 akan berlangsung pada 24 Nov - 22 Dec 2012, iaitu pada hujung tahun ini. Mari ramai-ramai sokong Malaysia Negara tercinta :) 







Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger