Saturday, May 5, 2012

Pesan Untuk Kawan

11:05 PM 3 comments



Assalamualaikum... Saya ada sedikit pesanan untuk anda :) 




Berkawanlah dengan Ikhlas :) 

Read More...


Danga Bay , Johor Baharu

10:48 PM 2 comments



Assalamualaikum.. Best bergambar di Danga Bay.. Jom pi lagi kawan-kawan :)



Max sakit mulut...



Aidel tak cute pon wat cam 2 ...




Kelas kami :)




Sapa paling menawan ?




Amboi spek kak zati n kak ifa .. Silau2x..




Memori di Danga Bay ! 



Jangan tembak kami  kak ifa n kak ita ...



OK... Semoga berjumpa lagi .... 

Read More...


Bergambar dalam Bas UiTM Kedah

10:31 PM 1 comments



Assalamualaikum.. Syoknya bergambar dalam Bas ! :)


Kak ita, Anisah , Ain , safiah , kak mas.. kak ifa tidur.. hehe




Aidel curi  patung sapa 2 ? 




Dari depan , aidel , aku, min, ros, aisyah , anis , azie , ain , lala , aini , mimi , kak ita , anisah , kak mas , safiah semua dengan senyuman masing2x...



Hahaha... tidur.. Zulfazli :)




Oh.. manisnya.. manisnya senyuman mu...




Banyak betul gambar dalam Bas ni.. 

Ok bye2x...




Read More...


Jika Boleh memilih ...

5:14 PM 4 comments




Assalamualaikum.. aku suka dengan kata - kata di bawah. Jika boleh memilih " Aku lebih memilih untuk tidak mengenali kamu daripada harus melupakan kamu .. ".. indah sungguh kata-kata ini...





Sekian.. Terima Kasih   :)

Read More...


Comel

3:12 PM No Comments


Assalamualaikum semua,. bila sudah bosan inilah jadinya... dalam melihat status kawan, perkongsian di FB, tiba2x aku terjumpa gambar ini.. Comel betul.. 



Comel tak ? Jangan jeles :)


Read More...


Jangan Sentuh Saya !

3:05 PM 2 comments



Assalamualaikumm.. sekadar perkongsian di petang hari  :)



Tunggu kawen dulu la !!!  .. hehe


Read More...


S.A.B.T.U.

1:44 PM 1 comments






Assalamualaikum.. hari ini hari sabtu. Selalunya  hujung minggu orang pergi berjalan. tapi aku tak.. Bagun awal la jugak tadi. then pikir nak wat apa... hmmm.. Nak update blog tak da idea.. hehe.. Ada apa dengan sabtu aku. Makan tadi ? makan laksa rm 2.00, sebab teringin sedap la juga. Budak rumah aku ? Aidel.. bagun2x masuk tandas. John, entah la.. bangun lewat. Padel, bangun basuh baju. Max ? tak sampai lagi.. Zulkifli ...Zulfazli... entoh lerrrr..... dok dalam bilik tak tau dia buat apa ... Aku ? bangun2x.. ingat nak wat asignment tapi .. blogwalking.. apa nak jadi la... Sampai tengahari ni.. masih buntu. Ingat nak pergi hospital tadi.. tapi cuaca panas kot. Petang insyallah.. Ada apa dengan sabtu anda ? :)



Read More...


Anas Kekal Juara Konsert ke - 3, Kumpulan A. | Keputusan penuh Konsert ke - 3 Kumpulan A.

1:33 PM No Comments



Assalamualaikum.. kehebatan  protege Faizal tahir memang tidak dapat di nafikan lagi apabila Menjadi Juara sekali lagi, selama 3 konsert berturut - turut, Anas sekali lagi mengetepikan pencabarnya Ana dan Juga tisha. Anas berjaya memunggut 68 % markah secara keseluruhanya. Manakala ana di tempat kedua dengan 62%  diikutu dengan tisha dengan 51%. Sekali lagi tahniah ! Di harapkan anas akan mengekalkan persembahan bertenaga sehingga konsert Akhir nanti.. Jangan Lupa, UNDI Anas.. 



Anas ketika membuat persembahan :)


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger