Sunday, August 7, 2011

SEGMEN : Kami Mahu Pahala !!!

11:06 PM 5 comments




Assalamualaikum... Ni segmen " Kami Mahu Pahala " harap yg lain dpt join k !





OK... Mari wat pahala.... heheh....
Assalamualaikum..



Read More...


Terima Kasih : Ku Azhar @ " mentega-terbang "

10:32 PM 1 comments







Assalamualaikum.. kali ini entry khas kepada 
 Ku Azhar a.k.a Nite furry  yg telah menghargai aku sebnyk dua kali... Satu Award n satu cenderahati yg dapat dari dia.. Dia pon dok letak link org kat blog dia dok promote mmg baik org nya... Heheh... 
Terima Kasih la....


***Terima Kasih Daun Keladi Kalau rajin buat lagi***


Mari sini Follow dia.. http://mentega-terbang.blogspot.com/



Ok,,, Nak cita ni first award aku dapat... 


 " Blog Walker "



 Lepas tu , baru2x ni aku dpt cenderahati.. cantik ooo...


" Cenderahati dari Ku "


OK.. habis da cerita... big thanks to, ku azhar... oleh sebab dalam list aku top walker pon dia... hehe.. so aku bg Anugerah ni kat dia... aku x pndi edit tp blh la... dari dlu smpi skrg dah 24 comment dari dia, dlm blog aku... Thanks lg !


***THANK YOU****

(___ku Azhar___)




OK.... Sampai sini saja kisah ni... thanks kepada semua follower yang sudi singgah n follow  aku,,,  i love all.....  
.....Assalamualaikum semua.....






Read More...


PROMOSI BLOG SECARA PERCUMA ! C`AYOB

5:40 PM No Comments




Assalamualaikum.... aku join contest nie.,. sapa nak join clik bawah nie..




Read More...


Luka Yang Tak Berdarah

4:37 PM 1 comments








Assalamualaikum kali sajak sedih aku wat... baca la...


Luka ?
Ada apa dgn luka ?
Luka itu akan mmbuatkan kita marah .!
Luka itu pedih !
Luka itu membinasakan diri  !
Fuhh... aku x mau di lukai lg,

Detik malam itu ,
Ketika aku melafazkan cinta,
Kepada si dia...
Aku mnunggu ...
Saat jawapanya kepadaku...

Tetapi jawapanya ,
Amat meyakitkan , amat memedihkan
Kenapa dia buat aku begitu,
Apa salah ku ?

Hati aku pada ketika itu,
Ibarat di cincang lumat ,
Oleh pisau yg tajam.

Aku mngerti siapa aku ,
Di sisinya, 
Di matanya, 
Hanya sbg "Sampah"
" Pencacai "

Malam itu ,
Menjadi malam yg penuh dgn tragis .
Aku sengsara jiwa ,
Meratapi nasibku...


Aku doakan Si dia bahagia bersama org tersayang...
Read More...


Lambat lagi !, apa nak jadi....

11:53 AM 7 comments









Assalamualaikum.... kali entry pasal sahur pagi tadi .... wah !!! lambat lg !


Pagi tadi aku bgun ....mcm besa ... 
x dgr bnyi jam pon...ingt awal lg.....
Tgk2x jam.... ahhh !.... 5.32 pg....!!!! 
Imsak 5.44 pg , wah .... 
lebih kurang 10 minits..... 
aku pon apa lg......... 
cepat2x la..... kejut adek aku...
semua pakat dok kalut la...
mkn 5 minit ja..
fuhh... nasib bek x tercekik !
hahahaa.... ini sebenarnya kali ke-2 ,
Aku bgun lmbt... hahaha


Pengajaran  : 

Tido awal 

Kunci jam bg betul 

Rehat cukup2x



OK... sini saja kisah setakat ini... Jmpa lg nt !

zzzzzz(- _ - ')zzzzzz 
Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger