Friday, July 13, 2012

Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs, Sungai Sedim

4:43 PM No Comments




Assalamulaikum semua.. sihat semua ? kali ni nak cerita sikit pengalaman di Sedim.. rumah aku dengan sedim tak lah jauh sangat.. Kali ni Kelab Blibs bersama ajk lama dan baru telah berkhemah selama 3 hari 2 malam di Sedim bersama -sama dengan 2 orang pensyarah yang tersayang En.Azam dan Cik. Noryana... Perkhemahan selama 3 hari di gunakan sebaik-baiknya dengan pelbagai aktiviti yang menarik, tapi aku cuma berada di sedim 2 hari 1 malam ja.. hehe.. So, tak dapat la join semua aktiviti.. Antara aktiviti menarik yang di adakan ialah, water rafting, water tubing, jungle tracking, bola api, explorace, dan macam-macam lagi.. aku tak ingat sebab tak join hehee.. apa-apa pon bermalan di dalam hutan adalah satu pengalaman baru bagi aku..Keseluruhanya, pengisian program ini adalah menarik sebab semua outdoor aktiviti. kalau di beri peluang aku nak buat water rafting lagi ! Best .. Ok lah .. sampai disini saja.. Credit to En azam & Anoi, kerana menjadi photographer setia.. Hasilnya 1000 keping gambar dalam 3 hari.. tapi memang la aku tak mampu nak upload 1000 keping kan ? hehe.. Jom tegok sekitar gambar sekitar Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs yang bertempat di Sungai Sedim... 




Tiba di sedim.. macam orang pelarian dah .. :p




Yeay ! Jom water rafting ! 




Water tubing, wait for us 




Hari terakhir ..




Kem Generasi Pemimpin Kelab Blibs, UiTM Kedah




Sampai.. Wajah excited.. ! 




Merbok band ? 




Perkhemahan , Rapid Fire ! 




Menunggu makanan.. muka kebulur dah nie.. haha..




Dari kiri, erah.. mcm terpaksa ja, Mira,farah,sasa & dibah




Angah muka terlalu lapar  bersama nabilah..




Tengok pa 2 ? hehe




Wah.. nice picture..



Sedih ja muka :(




Baris ! sedia




Kumpulan max ! bersama wan,darina




K-POP ? with parok,erah,aidel




Jangan nangis.. Zul group..




Anoi ! .. dibah terbang ka ?




Star Brust ! aku punya group, sara,angah,




eh ! jangan menari !




Star ! 



Mereka terbang ! 




Apa hangpa buat ni ?




Eh.. nak buru sapa ?



Sasa & Farah ! sempat pose hangat lagi ! 




We are ready ! 




EH.. masuk air.. di mana aku ? hehe




Wow ! best !!! 




eh.. main undur2x plak.. 




eh.. sempat brek lagi ! 




Anoi in the house ! 




Star brust ! meletop !




Eh.. nak p mana ni ?




BBQ.. night !




Bola api ! dasyat kaki depa ni..




Serbu !!! 




habis.. aku pon tak taw depa wat pa ni.. 



Kalau di beri peluang memang aku nak join lagi aktiviti macam ni, mmg tak bosan.. JUMPA lagi ! :) 





0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger