Thursday, July 21, 2011

Malaysia tetap di hati...

11:20 PM No Comments











Assalamualaikum....  td baru ja hbs tgk  bola malaysia vs  chelsea..... apa nak di katakan di sini... Malaysia terbaik... selama 90 minit....  bermain ..... tmbh masa tmbhn 6 minit,,,,  hmmm rsnya malaysia boleh pegi.. jauh... mmg x dpt di nafikan Chelsea pasukan yg kuat.. tp telah terbukti mlm ni... gol dari chelsea pon gol kontroversi dari drogba, min 79 , apa2x pon berpuas hati dgn  permainan malaysia mlm nie... Tahniah skuad harimah muda.... hehehee... Malaysia tewas tipis 1 - 0.... 






Malaysia Terbaikk !





Lampard..... 





Puas  hati.. tgk hehe...



Ok2x.... doakan yg terbaik unutk malaysia menentang singapore..... Go Malaysia !



Read More...


UYA Distro : Koleksi Terhebat !

4:26 PM No Comments



Welcome to  UYA Distro  !








UYA Distro  Imported Ladies Clothes And Dress, Bands' 

Superheroes' Indie Labeled T-Shirts And Merchandise, Indie Books, 

Shoes, Clothes And Jeans Alteration.












Anda boleh mencari barangan anda di Sini , terdapat pelbagai 

barangan yang  terbaik dari kami !
















Replika mini gitar di Uya Distro. Untuk belian online (RM25 + RM5

 untuk kos PosLaju). Email uyadistro@gmail.com. Akan diposlaju 

pada setiap Hari Sabtu.
















Dapatkan baju kegemaran anda di sini  !
















Sesuai untuk gadis-gadis dan wanita yang pandai bergaya sahaja.















Sesuai untuk lelaki yang mementingkan keselesaan dan nampak kacak

 dalam bergaya.
















Untuk belian online sila email uyadistro@gmail.com. Akan 

diposlaju pada setiap Sabtu.


















Buku-buku lejen untuk mereka yang gemarkan bahan bacaan yang

 santai tapi berkualiti.







Tunggu apa lagi Hubungi kami di :









Suasana harmonis .... Membeli sambil bersantai !








Read More...


Syoknya kahwin !

12:06 PM No Comments








Assalamualaikum.... hehee ok still dalm mode bertunang ,   kali ni yunus nak show it all the hantaran , dari kak aku bg pada lelaki... hehehee ... ok enjoy k !!!  Sapa2x nak tempah bg taw k !... no tel .. 013-4444444..... hehehe...






















































































OK2.... dah tgk kan ? teringin nak kawen hahahhaaa.... ok sapa2x yg berminat call saya  yer !!! haha.. jmpa lagi hehhe...
Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger