Saturday, December 6, 2014

Konsert Mentor Legend Full Online 2014

12:18 PM No Comments

Assalamualaikum semua, Konsert Mentor legend telah pon bermula di mana 12 Peserta telah di pilh dan hanya 6 daripada mereka akan bergelar protege bagi setiap mentor minggu lagu, konsert penentuan pertama antara Ajai, Amy search dan Dayang, ternyata kesemua peserta memang terbaik. Bagi yang terlepas menyaksikan konsert minggu lepas boleh ke http://www.tonton.com.my

6 Mentor yang bakal berentap 


Read More...


Video Maharaja Lawak Mega 2014 Full Online

12:02 PM No Comments


Assalamualaikum dah masuk minggu ke-4 Maharaja Lawak mega 2014, aku macam biasa tengok Online, terima kasih melvister.com, upload cepat betul. Setakat ini yang paling konsistant dalam MLM 2014, Bocey dan Zero, so buat penggemar lawak di luar sana, tolong undi dua kumpulan ni yang lain  ok, tapi Bocey dan zero memang terbaik. Kalau korang nak tengok Video MLM 2014, boleh terus ke http://www.melvister.com

Sumber: Video Maharaja Lawak Mega 2014  Full Online | melvister.com 
Read More...


Video Konsert Gegar Vaganza 2014 Full Online

11:50 AM No Comments


Assalamualaikum semua, "Gegar veganza" best juga, aku tengok online je, sebabnya rumah tak de astro. Thanks to melvister.com sebab Upload semua video-video ni, Kalau anda semua nak tengok konsert gegar veganza setiap minggu boleh terus ke http://www.melvister.com

Sumber: Video Konsert Gegar Vaganza  Full Online | melvister.com 
Read More...


Bagus main kote ?

11:42 AM No Comments

Komen dari pembaca 

Assalamualaikum dan Selamat pagi ! dah lama tak buka blog, tiba-tiba buka blog hari ni ade orang komen di entri "Biodata wan zack haikal", komen dia memang terbaik ! "maksud ko? bagus maen kote?, nak tergelak pon ade, marah pon ade, kepada semua peminat bola sepak, please la, walaupun diaorang main teruk macam mana pon, please keep support our team ! kepada yang komen tu, terima kasih :) sebenarnya aku pon tak pasti dia komen dekat siapa. Apa pon, Selamat berhujunng minggu !
Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger