Tuesday, August 23, 2011

Aku Di serang Si Penakut " Anonymous "

9:55 PM 15 comments








Assalamualaikum.... 

kali entry luahan perasaan...
Semalam aku terbaca kat shoumix aku... 
Dia kutuk entry aku.....
Fuhh..... Dah la kutuk pakai nama aku lak,
Dasar pengecut
Aku x kisah pon nak kutuk tp ,
bg la link blh aku  tnya sebab yg detail...
KAN  ? ntah apa2x.. 
Blh mntk tunjuk ajar..
ni dah wat taik,  tggal kat blog aku..
hish2x..... Rsnya ni first time..
X pa la..Aku amek sbg pngajaran 
kepada aku.... 
Tapi sedikit slow la nak updated... 
Patah semangat skit... 


Pesanan kepada " Anonymous " :

Klu nak kutuk , kutuk la elok
Komen biar yg berguna 
Komen yg blh mmbw perubhan 
Komen yg logik 
Komen yg mmbina

 ~ THE END ~ 

Mood.... Sedih..
Read More...


SEGMEN : KAMI BLOGGER PRIHATIN

1:06 AM 2 comments







Asslamualaikum...buat pertama kalinya aku Join segmen bersama  Ben Ashaari..... 
Segmen ini sebagai sokongan terhadap Kempen 
"  TABUNG KEMANUSIAN SOMALIA "


Nak Join ? KLIK SINI 



 " Hulurkan Tangan , Ringankan Beban " 


Jika ada yang berminat untuk menderma ,boleh ke laman ini : -
 http://irmblog.org/2011/07/serious-drought-in-somalia-affecting-livelihoods/ 


" Yang berat sama di pikul , yang ringan di jinjing bersama "  




Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger