Tuesday, August 23, 2011

Aku Di serang Si Penakut " Anonymous "

9:55 PM 15 comments








Assalamualaikum.... 

kali entry luahan perasaan...
Semalam aku terbaca kat shoumix aku... 
Dia kutuk entry aku.....
Fuhh..... Dah la kutuk pakai nama aku lak,
Dasar pengecut
Aku x kisah pon nak kutuk tp ,
bg la link blh aku  tnya sebab yg detail...
KAN  ? ntah apa2x.. 
Blh mntk tunjuk ajar..
ni dah wat taik,  tggal kat blog aku..
hish2x..... Rsnya ni first time..
X pa la..Aku amek sbg pngajaran 
kepada aku.... 
Tapi sedikit slow la nak updated... 
Patah semangat skit... 


Pesanan kepada " Anonymous " :

Klu nak kutuk , kutuk la elok
Komen biar yg berguna 
Komen yg blh mmbw perubhan 
Komen yg logik 
Komen yg mmbina

 ~ THE END ~ 

Mood.... Sedih..


15 comments:

  1. sabo je ye abe...standard anon...mybe bnyk pahala diorg smpai blh bazir cmtu..

    ReplyDelete
  2. SABAR BEB!!! BIASA LA.. HIDUP ORANG FEMES^____^

    ReplyDelete
  3. OHOH. yang die cakap sal remy ishak tu ek??
    CIK ANON memang ta dak gheja ! ahha

    ReplyDelete
  4. Mr right... hehehe... ha ah...n da lg sblm 2... huhu

    ReplyDelete
  5. Sabau jer bro...

    masuk telinga kanan, kuar telinga kiri......

    chill ! hehehe

    ReplyDelete
  6. kopipes la buat kenang kenangan hehe. Sabo je bulan posa nie...

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger