Tuesday, August 23, 2011

Aku Di serang Si Penakut " Anonymous "

9:55 PM 15 comments








Assalamualaikum.... 

kali entry luahan perasaan...
Semalam aku terbaca kat shoumix aku... 
Dia kutuk entry aku.....
Fuhh..... Dah la kutuk pakai nama aku lak,
Dasar pengecut
Aku x kisah pon nak kutuk tp ,
bg la link blh aku  tnya sebab yg detail...
KAN  ? ntah apa2x.. 
Blh mntk tunjuk ajar..
ni dah wat taik,  tggal kat blog aku..
hish2x..... Rsnya ni first time..
X pa la..Aku amek sbg pngajaran 
kepada aku.... 
Tapi sedikit slow la nak updated... 
Patah semangat skit... 


Pesanan kepada " Anonymous " :

Klu nak kutuk , kutuk la elok
Komen biar yg berguna 
Komen yg blh mmbw perubhan 
Komen yg logik 
Komen yg mmbina

 ~ THE END ~ 

Mood.... Sedih..


15 comments:

  1. sabo je ye abe...standard anon...mybe bnyk pahala diorg smpai blh bazir cmtu..

    ReplyDelete
  2. SABAR BEB!!! BIASA LA.. HIDUP ORANG FEMES^____^

    ReplyDelete
  3. OHOH. yang die cakap sal remy ishak tu ek??
    CIK ANON memang ta dak gheja ! ahha

    ReplyDelete
  4. mizz pua... hehee ... kesain kat kita

    ReplyDelete
  5. dr lurve.... tu la femes sngt hehehee

    ReplyDelete
  6. Mr right... hehehe... ha ah...n da lg sblm 2... huhu

    ReplyDelete
  7. Sabau jer bro...

    masuk telinga kanan, kuar telinga kiri......

    chill ! hehehe

    ReplyDelete
  8. kopipes la buat kenang kenangan hehe. Sabo je bulan posa nie...

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger