Thursday, October 11, 2012

Salam Cinta : FULL MOVIE 2012

8:30 PM No Comments



Download MOVIE :  Salam Cinta , Full movie 2012 



Click Here to Download Salam Cinta 2012


Read More...


SAM: Saya Amat Mencintaimu : FULL MOVIE 2012

8:27 PM No Comments




Download MOVIE : SAM: Saya Amat  Mencintaimu , Full Movie 2012 



Click Here to dowload SAM : Saya Amat Mencintaimu



Read More...


Seram Sejuk : FULL MOVIE 2012

8:24 PM No Comments




Download MOVIE : Seram Sejuk, Full Movie 2012 



Click Here to Download Seram Sejuk 2012



Read More...


Uncle Usin : FULL MOVIE 2012

8:20 PM No Comments




Download MOVIE : Uncle Usin , Full movie 2012 



Click here to Download  Uncle Usin 2012



Read More...


Mantera : FULL MOVIE 2012

8:17 PM No Comments




Download MOVIE :  Mantera , Full Movie 2012 



Click Here to Download  Mantera 2012



Read More...


29 Februari : FULL MOVIE 2012

8:14 PM No Comments




Download MOVIE : 29 Februari , Full Movie 2012 



Click Here to Download 29 Februari 2012




Read More...


Hantu Air : FULL MOVIE 2012

8:10 PM No Comments




Download  MOVIE : Hantu Air, Full Movie 2012 




Click Here to download  Hantu Air 2012



Read More...


Halim Munan : FULL MOVIE 2012

8:00 PM No Comments




Download MOVIE : Halim Munan , Full Movie 2012 




Click Here to download  Halim Munan 2012



Read More...


Yunus Datang KL !

3:17 PM 2 comments







Assalmualaikum.. haha.. tajuk pon orang taw dah tiru tajuk man sewel datang KL kan ? tapi aku tak sewel la, cuma aku datang KL ja mencari rezeki sama seperti Man sewel jugak. Sebenarnya inilah kali pertama aku p KL sendiri, sebelum ni pi rombongan ja. Haha.. Tujuan aku p KL ni pon sebab nak interview. Lepas interview tu  jalan - jalan la.. Besar betul la.. shopping mall kat KL ni, aku p one utama, ikea, ikano, sunway pyramid, Mid Valley, wah besar la.. tak larat nak jalan pon ada. Nasib baik la ada rumah abg ipar n kak aku kat KL, klu tak , tak tau la nak dok mana.. haha.. Apa pon pengalaman seminggu di KL, memang dasyat, apa yang aku tak suka dok sana , sebab jem ! ja memanjang .. fuhh.. stress, tension , trauma, fobia, semua ada.. hahaa.. Apa-apa pon peluang kerja memang banyak area KL, Selangor nie. kena rajin cari ja. OK, lah Jom tengok gambar aku kat sana, sikit ja. Ape ? tak mau tengok ? tak mau tengok sudah ! OK, Bye :) 



Kak Anim Belanja 




Bersama Kak Anim di KLUANG Station




Kak Ida dan Kak Anim




Menu Lazat !




Kalau nak rasa datanglah sini :) 




Di PET Shop 




Bersama Mr. Rabbits




The Carnival ! 




Menikmati Persekitaran 




IKEA, semua nak beli ! 




Kawan Baru :) 




Mereka Gembira 




Di Mid Valley



Read More...


Dugaan Hari Ini

1:37 PM No Comments



Assalamualaikum semua. wah hari ini di timpa satu dugaan dan cabaran dalam hidup. Sebenarnya ak besar mana pon dugaan nie. kisah bermula apabila aku nak ke KWSP, Seberang jaya tu. Tahu ? haha.. aku pon baru tahu, sebelum ni aku ingat dekat sp yang dekat search dalam goggle tengok2x ada kat seberang jaya. Aku buat akaun nie pon sebab aku nak kerja, so kena buat la.. :). 


Peta Lokasi, KWSP, Seberang jaya 


Pagi-pagi lagi aku dah memang nak p, tapi janji dengan orang lain, tapi tak jadi, so, aku pon tnya ayah aku aku dia taw KWSP ni, So pi dengan dia naik motor "antik" tu, sepanjang perjalanan berjalan lancar tiba-tiba di bukit lengkok tayar bergetar, tengok - tengok motor pancit, Wah, dah tengah bukit lengkok tu nak cari mana kedai motor, tapi ayah aku taw kedai motor kat tapi jauh la juga, lepas tu sebelum nak sampai kedai motor tu, tambah lagi dugaan, boleh tak boleh jem dekat bukit lengkok tu, sebab kemalangan, wah dah la nak cepat sebab motor tu tak tahan, maklumlah aku ni 'kurus' .



Jalan Bukit Lengkok, Kulim


Sesampai sahaja di kedai motor, tu,. bolehlah aku menarik nafas lega, fuhh.. alhamdulillah,.Tapi sebenarnya duit dalam poket tak da, sebab tak cucuk lagi. Nasib baik la, pak cik tu bagi hutang dlu, sebab  nak pergi bank pon jauh lagi. Alhamdulillah . Terima Kasih , pak cik, jasa mu di kenang :). Meneruskan perjalanan ke KWSP. Alhamdulillah selamat sampai. Segala urusan berjalan lancar, cuma i/c tak boleh di baca, entah kenapa, Terima Kasih kepada pegawai yang bertugas kerana telah melancarkan segala urusan aku, Kaunter kat KWSP ni pula ada 17 , so cepat la, walaupun orang ramai.



Menara KWSP, Seberang Jaya, Penang 




Logo KWSP 



Selesai sahaja urusan aku meneruskan perjalanan untuk pulang ke rumah. Alhamdulillah perjalanan pulang berjalan lancar. Terima Kasih Ayah ! Terima kasih atas jasamu.. Terima Kasih motor ayah yang "antik" tu. Sekarang, aku dah ada akaun , Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP). Saya sudah. Anda bila lagi ? Assalamualaikum. Gambar hiasan dari Goggle dan laman web KWSP. 



Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger