Wednesday, March 20, 2013

Tanda - tanda iman semakin Lemah

10:54 PM 3 comments



Assalamualaikum malam ini perkongsian mengenai tanda-tanda iman semakin lemah... mari baca sama-sama.. semoga memberi manfaat pada semua :) 



Read More...


Bersediakah kita..?

10:45 PM No Comments



Assalamualaikum semua... Setiap yang hidup pasti merasai mati... Bersediakah kita ? Sejauh mana persiapan kita ? anda pilih.. tepuk dada tanya hati... 



Read More...


Allahuakbar.. Allah Maha Besar !

10:39 PM No Comments



Assalamualaikum... semua! lagi perkongsian Indah..gambar dari FB....


Read More...


HAHA... lawak habis !

10:25 PM No Comments



Assalamualaikum memang kelakar habis gambar ni.. hahaa.. kau ade ? 


credit to.#padeyl#

Read More...


Rindu Saat itu..

10:09 PM No Comments



Assalamualaikum .. rindu saat apa ? sebenarnya rindu saat-saat dan waktu ketika bergelar Pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM). Sebenarnya masa belajar paling seronok.. kita boleh belajar banyak benda.. masa mula-mula kelas ada seorang pensyarah cakap antara 7 orang ini siapa akan kekal..Sekarang Alhamdulillah.. kami bertujuh dah grade pon... tiada yang tewas di pertegahan... kepada semua yang masih bergelar pelajar.. hargailah masa belajar... nikmatilah kehidupan di Universiti ! ... Baiklah.... Jumpa lagi.. 


Part 1, 2009.. UiTM Kedah..

Read More...


Anatomi Mukminah

10:04 PM 1 comments



Assalamualaikum perkongsian untuk iktibar semua.. :) 


Read More...


Photoscape !

9:54 PM No Comments



Assalamualaikum.. wah sekarang aku dah gila bergambar,.. please stop me ! hahaa... aku suka guna photoscape nak edit gmbr sbb di more to user friendly, senang nak guna.. hehe.. TQ .. photoscape.. ! 


Its A new Start ! 

Read More...


Pray for our Lahad Datu

9:05 PM No Comments



Assalamualaikum..marilah kita mendoakan kesejahteraan dan keselematan penduduk dan Pejuang-pejuang di Lahad Datu... Semoga dengan doa kita akan memudahkan segala urusan mereka di sana.. Amin... 



Read More...


When...

8:56 PM No Comments



Assalamualaikum.. sharing from facebook post... TQ.. 



Read More...


Subhanaallah... Kekuasaan Allah

8:47 PM No Comments



Assalamualaikum perkongsian gambar dari Facebook ... :) Kuasa Allah.. 




Subhanaallah...




Read More...


SPM 2013 ! Nervous ! dup.. dap.. dup.. dap...

8:42 PM No Comments



Assalamualaikum ..nervous ? haa? mesti malam ni ramai daripada kita yang lahir pada tahun 1995.. teramat nervous nya.. sebab esok result SPM ! time aku dlu pon sama... nervous.. sure tak boleh tdor ! :) adek aku pon amek result esok !... haha... yusman ... all the best ! :) moga-moga dapat yg terbaik... :) apa pon wish all the best to all candidate ! 


Read More...


Jangan Sombong OK ! UiTM Di Hatiku..

4:51 PM 2 comments





Assalamualaikum hari dalam berfacebook, terjumpa satu statement yang tak menyenangkan hati.. haha... dia cakap "kalau dapat 4flat di uitm macam dapat 2.0 kat Uia." wah...sesedap hati penambah perisa... kalau ko tak belajar memag dapat pointer rendah... ada akal pakai la... hmm... bagi aku belajar mana sama ja... so jangan riak yer adek.. baru masuk U, jangan sombong.... U mana pon kalau tak belajar sama ja... teruk juga pointer tu... kalau UiTM senang tak de la yang dismiss... agak-agak kalau nak bagi statement pon... huhu.. Ingat ! Usaha tangga kejayaan.. kalau ko dok main-main macam mana nak dapat 4.00 flat... haha.. apa pon... kepada semua.. berbanggalah dengan apa yang kita ada sekarang .. apa pon UiTM Sentiasa di hatiku... 



Read More...


Selamat Hari Jadi ! Abang dauf...

4:24 PM 1 comments





Happy birthday Abang dauf ... 

Assalamualaikum... entri kali berkisar ttg kehidupan aku lagi... semalam 19/03/2013 merupakan hari jadi Abg dauf, abg dauf dah tua.. hahaha ( abg ipar aku) .. so, kak  aku soh beli kek... brownies walnut.. mmg sedap... yang bestnya aku bw kek tu jalan kaki dari sunway pyramid. ko mampu ? lenguh tangan aku haha.. nak naik teksi mcm rugi ja.. hahaa.. Simple celebration... but nice... semoga kak aku n abg dauf, berbahagia selamanya .. amin... 



Sedap oo... sila jeles. :) 


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger