Thursday, February 6, 2014

Baju Melayu Pilihan Saya | Baju Melayu 2014 | Baju Raya 2014

8:59 PM 8 comments




Tajuk : Baju Melayu

Rate : 5 Bintang

Lokasi : Masjid Jamek


Komen : Saya suka apabila memakai baju ini, kainya lembut, tidak perlu di "iron". Warna hitam juga merupakan warna kegemaran saya. Saya suka baju saya. Anda bagaimana ? 



Name : Mohd Yunus Bin Abdul Latiff
Photographer: Nik Faiz (Nick)
Location : Monash University



8 comments:

  1. suka tgk lelaki pakai baju melayu siap bersongkok dan bersamping...segak..kacak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, ok2 nanti saya pakai baju yang melayu lengkap ok ! :)

      Delete
  2. Amboi.....dah update baju melayu ni, puasa belum lagi...
    Yunus ni buat kakpb fikir nak tema apa tahun ni....hurmm....hitam juga kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. actually ni baju last year.. suka sngt.. first time saya suka baju melayu.. moden sikit... :) hitam kak.. hitam itu menawan...

      Delete
  3. Assalamualaikum.

    Siriyes smart baju nie.orgnye pun segak gak.
    baju nie ada brp warna ek?berapa ringgit malaysia?

    ReplyDelete
  4. wslm... hehee.. thanks... ade bnyk warna , banyak choice. cari di masjid jamek. hehee

    ReplyDelete
  5. masjid jamek tue byk kedai.nama kedai apa?brp rm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. malam masa tu... time nak raya. rm65.00... saya pon tak ingat kat mana.. sebab bnyk kedai time tu heheee

      Delete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger