Thursday, March 15, 2012

50 Blogger Pilihan Awie Omar

11:31 PM 16 comments










Assalamualalaikum... Sangat mencabar tugasan minggu ini....tension ! :( Apa - apa pon dah sampai top 6 nie.. Tq Awie Omar :)



No.
Blogger
Link Blog
32
a z r y
50
Ahmad Wazir Asyraf
15
Aidil
24
Aima Mazlan
http://cinonetstory.blogspot.com/ 
19
aNis sHazLiN
http://leenshah.blogspot.com/ 
3
arie pieters
5
Ariez Hazaril
21
atikNAOshi
29
Ayie
13
Azhan Shah
http://azhanadieshah.blogspot.com/ 
26
aziah rosli
8
cik yuz
42
Citarasa Rinduan
33
c-tea
16
Dr. Heckle
4
edy zaidi
12
Fadilah Mohamad / dyeela
37
Fakhrul
49
Farish Al-Bashar (Saurukent)
20
farrah syazana
47
Fyqa
43
Grawwrbabe.
1
hafeezdotmy
17
henry zackery
22
hitchens
38
Iezawanza
2
kejora
25
KelakaRama
23
kepala angin
6
Lilyel
40
Luvmum
11
Mia Liana
31
Miss Ieka
9
MR. SYAH
48
Muhammad Afiq
27
Muhammad Al Amin
44
Nancy Poh
14
Nor Afiqah
30
Nur Naimah Nashreen
46
Onie Iyoko
45
Qaseh dalia adelia
34
RuBiE ZaiNudDiN
35
sis92
39
Syahirah Abu Sufian
41
Tiera
28
wAwANiNi
10
zahidi
7
Zara
18
Zira Zin
36
Ziyra

Fuhh !.. Penat la Awie Omar :(




16 comments:

  1. terima kasih :)
    tapi terpilih untuk ape ek?

    ReplyDelete
  2. eya.. xpaham ni cmne nak main.. ajar sket.. :)

    ReplyDelete
  3. aku ada masuk mana-mana contest kah ni. kehkeh. anyway, thanks bro. :D

    ReplyDelete
  4. salam... mia pun tersenarai kat no 11 tu...

    yang ini untuk apa ya...

    ReplyDelete
  5. Kepada semua.. Ini sebenarnya segmen awie omar... tugasan minggu ini adalah cari link dan blognya.. So, anda semua tersenarai !.. hehe.. tu yang saya terjah semua blog anda. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, begitu.. tak sangka blog EDtv no 10. TQ.

      Delete
    2. oowh..tanjat gugirl..ingtkan ape td..
      huhu..

      Delete
  6. salam..
    aáh tersenarai..dlm no.34...tq..;)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi buat tugasan ni :) apapun minggu ni bergantung pada entri yang lain.

    ReplyDelete
  8. Hei, thank you a lot for listing me here. sila check post aku pasal ini di sini http://ceritalily.blogspot.com/2012/04/50-blogger-pilihan-awie-omar-6.html :))

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger