Wednesday, October 15, 2014

Sate Kajang Haji Samuri,Kajang, Selangor

7:38 AM No Comments

Assalamualaikum semua, baru-baru ini saya dan rakan sekerja telah pergi ke Sate Kajang Hj. Samuri di Kajang, Selangor. Mula-mula masuk kami ada satu masalah iaitu parking. Hampir sejam juga nak cari parking akhirnya dapat juga, itu pon kena jalan jauh. Sate Kajang Haji Samuri ni memang ramai orang, nasib baik restoran Hj. Samuri ni besar. Alhamdulillah senang dapat tempat duduk tapi di bahagian atas kalau bawah memang dah penuh. Saiz dan rasa Sate Kajang Hj. Samuri ini sedap dan bersesuaian dengan harganya. Kepada semua yang belum mencuba boleh la mencuba. Insyallah sedap dan kenyang. 

Kami berlima, Ida, Yusmira, azrul , Suria dan aku

Order 40 pucuk jer, macam sikit tapi bila makan kenyang sudah.. kuah dia terbaik.!


Nasi himpit , tak cukup satu roll, kena 2 roll 


Ok la juga , size sate Kajang Hj Samuri ni. Insyallah kenyang


0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger