Sunday, January 29, 2012

'Segmen : Jom Berkenalan dengan Sahabat Blogger'

7:06 PM 19 comments










Assalamualaikum .. Jom berkenalan dengan saya jejaka terhangat Malaya.... cepat rebut saya... hehee.. x da la. kali join segmen Shiema Sufian... tujuan segmen ni nak tambah kenalan sapa yg  berkenan dgn saya masuk la meminang... hehe  :).  gurau2x ja  la.. nama di beri Mohd yunus , umor, 20-an (hehee). aku suka blogging blogging dpt mmberi kepuasan !... hehee... ok tu ja nak cita... dah nak maghrib ni... selamat menunaikan fardhu maghrib....  nak join boleh tekan sini :)





19 comments:

  1. awak, nama ayah saya satu je F lah (: Btw, thanks taw joinnn. selamat menunaikan solat maghrib.

    ReplyDelete
  2. singgah..:)
    http://arazua.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. hehe.. selamat berkenalan..=)

    jom hayati..=)
    lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete
  4. singgah snie jugak..

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dgn-sahabat.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...

    dtg dr segmen sama...

    =)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama. :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. haha, takde Eza nak meminang.. ngeh3,bagi buah pinang je boleh ;). Eza singgah sini dari segmen yang sama. Kalau rajin, jemputlah g blog Eza :)

    ReplyDelete
  8. Salam. Cik Tim dtg dr segmen yg sama.

    http://missaty.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    happy bloggging ;)

    ReplyDelete
  9. he3 .. apix ni original tau dah follow .. bukan ciplak .. hahaha
    datang dari segmen yang sama jugak .. selamta berkenalan ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sama. dh lama follow sini
    my id: azilron_success

    do visit mine too
    misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini and follow..do visit me back k..

    http://lindosays.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. singgh siniiii.. dh follow.. meh la ke blog saya kalau sdi :P

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  13. selamat berkenalan. join dari segemn yang sama.

    http://penchentalily.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. selamat berkenalan..^^
    dr segmen yg sama..nice to know u..
    singgah cni follow awak..
    http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  15. hai, singgah dari segmen yg sama.. salam perkenalan. :)

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger