Thursday, October 11, 2012

Yunus Datang KL !

3:17 PM 2 comments







Assalmualaikum.. haha.. tajuk pon orang taw dah tiru tajuk man sewel datang KL kan ? tapi aku tak sewel la, cuma aku datang KL ja mencari rezeki sama seperti Man sewel jugak. Sebenarnya inilah kali pertama aku p KL sendiri, sebelum ni pi rombongan ja. Haha.. Tujuan aku p KL ni pon sebab nak interview. Lepas interview tu  jalan - jalan la.. Besar betul la.. shopping mall kat KL ni, aku p one utama, ikea, ikano, sunway pyramid, Mid Valley, wah besar la.. tak larat nak jalan pon ada. Nasib baik la ada rumah abg ipar n kak aku kat KL, klu tak , tak tau la nak dok mana.. haha.. Apa pon pengalaman seminggu di KL, memang dasyat, apa yang aku tak suka dok sana , sebab jem ! ja memanjang .. fuhh.. stress, tension , trauma, fobia, semua ada.. hahaa.. Apa-apa pon peluang kerja memang banyak area KL, Selangor nie. kena rajin cari ja. OK, lah Jom tengok gambar aku kat sana, sikit ja. Ape ? tak mau tengok ? tak mau tengok sudah ! OK, Bye :) 



Kak Anim Belanja 




Bersama Kak Anim di KLUANG Station




Kak Ida dan Kak Anim




Menu Lazat !




Kalau nak rasa datanglah sini :) 




Di PET Shop 




Bersama Mr. Rabbits




The Carnival ! 




Menikmati Persekitaran 




IKEA, semua nak beli ! 




Kawan Baru :) 




Mereka Gembira 




Di Mid Valley




2 comments:

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger