Friday, September 7, 2012

Bersihkan BLOG 9.9 : Aku Kembali

7:08 PM No Comments




Assalamulaikum semua.. Wah! rindu saat, rindu sangat saat ini.. Hampir sebulan aku tak berblog.. last sekali masa nak raya hari tu... Aku kembali ! Apa khabar semua rakan blogger ? Pembaca blog aku (ada ker ?) dan semua yang mengenali Blog " Tiada Kepalsuan" , di harap semua berada dalam keadaan yang sihat... Saya di sini sihat saja.. memang rindu rasanya tak blogging... entah la... Punca tak berblogging ni sebab kerja, n internet selalu problem, geram kat streamyx, klu tak bayar cepat ja potong, tapi klu dah byr selalu masalah... huhu.. kecian aku.. huhu.. Apa-apa2 pon insyallah aku akan mula berblogging kembali.. Ini merupakan entri permulaan setelah lama berehat dari dunia blogging... so, lepas ni... akan ada la.. entri2x aku yang tak selalu di baca .. haha.. ada aku kisah ? hehe.. Tu saja nak tulis... saja nak bg taw yg aku kembali ! Bersihkan blog... 9.9, hahaa.... Jumpa lagi ! :) see yaa...




Admin : Tiada Kepalsuan.. hehe  :)


0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger