Wednesday, September 26, 2012

First Interview : Media Prima Berhad

9:03 AM No Comments



Assalamualaikum semua ! Sihat ? lama dah tak menulis ni.. kekangan masa dan kekangan nak access internet nie.. hehe.. Apa pun nak cerita pasal pertama kali interview. Habis saja praktikal terus dapat interview di Media prima Berhad, terkejut juga mula2x.. bila masa aku apply ingat-ingat balik masa Cairex kat uitm shah alam tu, rezeki kan.. Alhamdulillah dapat interview tu.. Masa interview tu aku rasa aku gelak ja banyak... hmmm nak wat cm na depa wat lawak.. hahaa.. dapat @ tak lain cerita yang penting pengalaman interview tu.. rezeki masing-masing, percaya pada rezeki insyallah... Ok lah sampai sini saja nak cerita nt kita jmpa lagi k !


Bersama Zul  dan Padel... Doakan Kejayaan Kami !




0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger