Tuesday, July 31, 2012

Lagu Tema - Janji Ditepati (Hari Merdeka ke-55) dan Logo Kemerdekaan ke-55 : Komen anda ?

8:32 PM 5 comments




Assalamualaikum semua. Kali hanya mahukan pendapat @ Komen semua .. 23,843 Dislike lagu tema - Janji ditepati , hari merdeka ke-55.. Anda Bagaimana ? Komen anda ? 





Bagaimana pula dengan Logo ini pula ? 





Lagu tema kemerdekaan - Janji di tepati, Komen anda ? 





5 comments:

  1. The level of Fail is too damn high!! Xdak perkataan "MERDEKA" langsung dalam theme song merdeka kali nie..nampak sangat BN desperate nak mampos..

    Here's and anology..ada seorang lelaki nie kencing dlm seluar..tapi dia dok menjerit kat semua orang kata dia x kencing dalam seluar(janji ditepati)..untuk convince orang dia x kencing dalam seluar,dia cipta lagu "aku x kencing" and paksa semua orang nyanyi lagu tersebut..padahal dh terang2 nmpak dia kencing..x ka bodoh namanya??

    not sure if Rais Yatim is trolling or just went full retard..

    ReplyDelete
  2. Ya! Kena cari di mana silapnya. Erti kemerdekaan tersangatlah kurang :)

    www.kisahsigemok.com

    ReplyDelete
  3. Nmpak sangat ada unsur2 propaganda kerajaan. Mentang2 pru dah dekat. BN nk guna merdeka tahun nie untuk pancing undi. Sepatutnya hari kemerdekaan x boleh ada unsur2 politik. Merdeka nie dicapai nenek moyang kita dulu. Tak kira bangsa, agama n fahaman politik. Sepatutnya, sambutan merdeka nak naikkan lagi rasa cinta negara yg aku rasa sekarang nie dah makin kurang kat bdk2 muda.

    ReplyDelete
  4. lagu bias..takde kene mengena langsung dengan kemerdekaan atau kepahlawanan

    ReplyDelete
  5. ni semua politik ni.takde kaitan langsung dengan jasa pahlawan2 dalulu dan spirit nak pertahankan kemerdekaan yang kita kecapi. janji ditepati? apa tu.sekarang boleh la janji2.lepas PRU nanti.janji tinggal janji.

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger