Monday, July 16, 2012

5 Gambar Menarik Hari Ini : Gambar di Facebook Kawan-kawan

2:30 PM 1 comments



Assalamualaikum.. hari ini berfacebook seperti biasa .. baca status kawan-kawan, tengok gambar, video yang di post di facebook.. Sebab tak tau nak buat apa dah.. :) Oleh itu, aku dan juri-juri lain telah memilih 5 gambar terbaik yang di postkan oleh rakan -rakan facebook aku.. Aku rasa gambar itu menarik.. kalau korang rasa tak , ada aku kisah.. aku ada, kau ada ? Jom tengok aku dah rankingkan gambar itu..




1. Gambar Annas bersama udang galahnya. By: Coala Bear ( Muhammad Annas)



Nampak sedap udang itu, hehe.. post time tengahari pulak. Dengan Harapan aku, annas bagi kat aku skit hehee.. Post laju pon aku tak kisah .. di jamin sampai esok.. hehee....




2. Kelly Castle, Batu Gajah, Perak.  By : Hajar Rasdi





Tempat ni sangat menarik.. mcm kat luar negara.. Aku dah pernah lalu sini masa kenduri kak aku belah perak.. tapi tak singgah.. harap-harap boleh photoshoot kat sini.. sapa nak tangkap gambar aku ? hehe..



3. Sup Ayam. By Atok (Faisal Othman)



Sup ayam ? ada apa dengan sup ayam ni.. apa yang menarik pasal gambar ni ialah info dia.. Sup Ayam legakan batuk, so boleh try la ! :). TQ Atok shared maklumat ini...



4. Bila takda kerja inilah jadinya. By Mira Amiera




Gambar Amira sendiri, cantik sangat aku tengok sejak bertunang nie.. Mungkin seri pengantin kot.. hahaa.. Apa-apa pon. You are Beautiful !




5. Subhanallah :). By, Mohd Ashraf Shabarshah





Gambar ini sebenarnya indah. Terpegun dengan keindahan ciptaan Allah s.w.t. Kita ni hanya hamba yang menjadi penumpang di Bumi Allah s.w.t.



Yess.. Habis sudah 5 Gambar menarik hari ini.. Ternyata dalam gambar itu tersirat seribu cerita yang tak dapat digambar melalui penulisan tapi oleh gambar. Kepada kawan-kawan bukan nak curi gambar korang tapi just nak shared . Tahniah ! Gambar anda terpilih ! (poyo aku) hahaaa.. Jumpa lagi ! 




1 comments:

  1. Paling cantik gambar tasik tu.
    Pic dalam Malaysia ke tu?

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger