Sunday, February 26, 2012

10 Kenangan dalam kehidupan

12:02 AM 2 comments






Assalamualaikum, kali ini aku nak cerita megenai 10 kenangan manis yang terjadi dalam kehidupan aku , sebenarnya ada banyak lagi, tapi cerita sikit sudah la , nanti orang bosan pula nak baca. 





1. Reunion


Reunion, memang seronok dapat berjumpa dengan kawan - kawan yang sudah lama tak jumpa.




2. Masuk UiTM


Pekara ini memang tak boleh lupa sampai sekarang, sekarang ini aku dah berada di semester terakhir.




3. Join dikir barat mandarin


Yang kenangan lucu la, tak pernah seumur hidup aku join dikir barat, bila dah join dalam mandrin pula memang terbaik la !


4. VIVA


Kenangan yang amat perit, penuh kesukaran nak tempuhi baru tahu betapa sukarnya nak buat research , kemudian present, memang kenangan yang sangat mencabar.



5. Naik Kapal Terbang !



Memang pengalaman yang menyeronokan, pertama kali nak kapal terbang, masa ni nak pergi ke sabah dan sarawak..



6. Jadi PM ( Pembantu Mahasiswa)


Pelbagai kenangan masa sepanjang aku jadi PM ni, Kenangan yang memang tak boleh dapat selain berada dalam Keluarga PM...



7.  Jadi Wakil Rakyat


Bukan wakil rakyat la , tapi wakil fakulti dalam pilihan raya, Undilah saya !


8.  Kumpulan G - Heart bergabung


Kami bergabung semula !.. :)



9.  Berada di  Perkampungan Sarawak


Memang  best , banyak rumah kami terjah kat sini, di samping mempelajari budaya masyarakat sarawak.



10. Bergambar dengan orang Utan


Hensem tak orang utan tu, ni masa kat Sabah. 



Sekian itu saja  yang nak di ceritakan, sebenarnya bukan 10 tapi berjuta kenangan manis  yang terjadi, semoga berjumpa lagi di lain entri . Assalamualaikum....











2 comments:

  1. pengalaman manis....

    tp yang last tu, mane satu org utan? hihihi...... main jer...

    Manan Qayyim,
    Sungai Petani.

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH bro.. sudi buat tugasan yang diberi :)

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger