Wednesday, August 10, 2011

Kalau Buat kena Kutuk tak ?

11:07 PM 12 comments



Assalamualaikum semua !

Aku ni sedang buntu nie,,,
Sebab pa ?  sebab nak wat acc fb baru ka x ?
Ye la, untuk pengetahuan semua aku dah da 3 acc fb...
haha.. takut klu wat lg org confius lak...'

Da satu kes org ckp aku remove ..
hahaa x pa la... bnda tu dah settle..
Tapi sbb nak buat acc baru nie, 
sbb, aku dok post bnda yg sama kat blog2x..

Tu yg bila post, kat home , news feed
phm2x la kan.. kuar post yg sama..
so, aku pikir2x unutk tdak mnyusahkn org, 
Nak wat acc baru la... 
tp.. sedang berfikir sama ada ya atau tidak ?

So, sapa2x yg baca sila bg cadangan, komen,. 
Terima kasih !

????___(= . = ")___ ????


12 comments:

  1. aliajustea...taw x pa... hmmm,,, blh ja handle.... satu ja aktif, dua lg x...

    ReplyDelete
  2. penulis senja.... mana da...huhu... ko kot yg femes.. hehe

    ReplyDelete
  3. punye la byk..hehehe..
    suke ati la nk wak ke x..xkesah..

    ReplyDelete
  4. byk nyer a/c fb..hehe..lagipun 2 terpulang pd cik yunus..=) cume fb skunx banyak ragam dh..

    ReplyDelete
  5. xyah larrr wat acc..
    just ignore wat people say..
    :)

    ReplyDelete
  6. depend lah..kalo ayie tidak perlu..pakai shje account fb yg sudah ad itu..kn sng..

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger