Friday, November 11, 2011

Cerita di sebalik 11.11.11

12:10 AM 8 comments







Assalamualikum,...

OK.. Semua updated pasal tarikh ni..... 

Aku bkn apa aku mmg la.. x taw kesahihanya.. tp kita sebagai umat di muka bumi allah s.w.t blh pikir, siasat ... kesahihnanya.. jgn trus amek bulat2x.... aku just shared apa yg blh bantu semua org.. sebabt tgh kat status fb nie... ramai mcm taksub... dgn tarikh ini.... so... mnta maaf la klu mnyingung perasaan sapa2x..... tapi kita blh mndalami  lagi ilmu yg kita ada kan ?..... maaf la klu bnda ni salah or cerita ni hanya di reka-rekakan tp aku just shared.... :(


Statement ni.... 




 " Nak sangat tarikh 11/11/11 tu kan. nah baca. Dalam kitab satanic the holy is satan. Yg Mr St Wingston Father Satan bagi tahu yang 11.11.11 hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia. Dan org akan memuja2 pada hari keramat yg bratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan. Sebenarnye orang tak akan tahu apakah makna tarikh  tersebut malah pada hari Jumaat datangnya kami untuk menyesat semua agama Islam, Kristian dan Buddha. Dan di mana nanti Yahudi dan kami akan gembira kerana kebodohan manusia yang ada agama tapi tidak guna dengan betul. Sesungguhnya father of god satan akan terus menyesat ank2 adam, St Mary and Crist Jesus. Maka kiamat akan muncul pada hari Jumaat dan tarikh ini bermakna untuk kami. Semperna keturunan kami 6.6.6 9.9.9 dan 11.11.11. Allahualam. "






Sumber : Facebook...


8 comments:

  1. mcm pelik je... x payah caye pn xpe... kite percaye pd YANG MAHA ESA iaitu ALLAH...

    ReplyDelete
  2. Sumber? anda sendiri penah lihat secara fizikal ayat2 dalam kitab tu? Atau ini satu lagi teori konspirasi yg tidak ada alasan kukuh, dan hanya bersumberkan emel2 berantai?

    ReplyDelete
  3. ni statement dtg mna lh siak..pcya setan pasai apa????

    ReplyDelete
  4. x pe la klu x btl pun its not isu pun....dy just share je....sekurang2 nye x de la umat islam ni taksub sngat sambut 11.11.11 ni...cume nk pkir renung2 kan je...:)

    ReplyDelete
  5. dr sumber mane ni? and maaf..ejaan ALLAH anda terlebih 'L'..takut nanti org salah baca pula.. :)

    ReplyDelete
  6. yes..i pon ada terbaca benda ni..ramai yg share kat fb..but kesahihannya not sure..apa yg penting niat kite apa kite nak buat pada tarikh ni

    ReplyDelete
  7. just a sharing kan? apa2pun, tarikh mana2 pun jangan la terlalu taksub sangat. akidah kita bkn bergantung kpd nombor2. quoted from SK :)

    ReplyDelete
  8. #anipbest : kenapa x boley percayakan setan? sedangkan dalam al-Quran ada menyebut tentang kewujudan syaitan untuk menyesat umat Muhammad..?

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger