Sunday, August 7, 2011

Terima Kasih : Ku Azhar @ " mentega-terbang "

10:32 PM 1 comments







Assalamualaikum.. kali ini entry khas kepada 
 Ku Azhar a.k.a Nite furry  yg telah menghargai aku sebnyk dua kali... Satu Award n satu cenderahati yg dapat dari dia.. Dia pon dok letak link org kat blog dia dok promote mmg baik org nya... Heheh... 
Terima Kasih la....


***Terima Kasih Daun Keladi Kalau rajin buat lagi***


Mari sini Follow dia.. http://mentega-terbang.blogspot.com/



Ok,,, Nak cita ni first award aku dapat... 


 " Blog Walker "



 Lepas tu , baru2x ni aku dpt cenderahati.. cantik ooo...


" Cenderahati dari Ku "


OK.. habis da cerita... big thanks to, ku azhar... oleh sebab dalam list aku top walker pon dia... hehe.. so aku bg Anugerah ni kat dia... aku x pndi edit tp blh la... dari dlu smpi skrg dah 24 comment dari dia, dlm blog aku... Thanks lg !


***THANK YOU****

(___ku Azhar___)




OK.... Sampai sini saja kisah ni... thanks kepada semua follower yang sudi singgah n follow  aku,,,  i love all.....  
.....Assalamualaikum semua.....







1 comments:

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger